Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Po službo na zaposlitveni sejem!

Jutri se bo na Gospodarskem razstavišču začel zaposlitveni sejem.
Obstaja več načinov, kako najti dobro službo, zagotovo pa je obisk zaposlitvenega sejma eden izbem najboljših načinov. Največja prednost sejma je zagotovo hitrost – do zaposlitvenega intervjuja pridete brez nadležnega pisanja prošenj, brez prijavljanja na oglase in negotovega čakanja na odgovor.

 

Tudi letos se na največjem zaposlitvenem sejmu pri nas predstavljajo številni delodajalci, ki kljub težji ekonomski situaciji uspešno poslujejo in za svoj nadaljnji razvoj potrebujejo nove sodelavce. Največji zaposlitveni sejem v organizaciji zaposlitvenega portala MojeDelo.com bo letos potekal 23. in 24. oktobra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Na spletni strani www.kariernisejem.com preverite podjetja iščejo nove sodelavce. Obisk zaposlitvenega sejma kot tudi vseh vključujočih aktivnosti je popolnoma brezplačen. 

 

Razgovor kar na sejmu

 

Glavni namen sejma je, da se najboljši delodajalci na trgu dela povežejo z najboljšimi kandidati. Cilj soočenja je, da obe strani pridobita kar največ koristi v najkrajšem možnem času. Delodajalci se tako izognejo pisanju zaposlitvenih oglasov, čakanju in zbiranju prijav, selekciji itd. Na drugi strani pa lahko iskalci v dveh dneh opravijo več kvalitetnih razgovorov za službo kot sicer v celem letu.

 

Na prireditvi vsako leto gostijo številne privlačne slovenske in tuje delodajalce, ponudnike izobraževanj ter ostale ponudnike kariernih produktov in storitev. Kot vsako leto, tudi letos pričakujejo, da bo sejem MOJE DELO v dveh dneh obiskalo več kot 10.000 iskalcev zaposlitve ter karierno usmerjenih posameznikov. Sejem obiskovalcem ne ponuja le odlične priložnosti za spoznavanje delodajalcev in iskanje dela, ampak tudi možnosti za pridobivanje novih znanj o iskanju zaposlitve, gradnji kariere in življenjskem uspehu nasploh.

 

Pripravili so tudi serijo predavanj, kjer bodo iskalci zaposlitve spoznali, kako se uspešno išče zaposlitev ali preverili možnosti zaposlovanja v izbranih podjetjih. Vstop na vsa predavanja, tako kot tudi na zaposlitveni sejem, je popolnoma brezplačen.Sejem seveda ponuja tudi ostale storitve za uspešno iskanje zaposlitve in gradnjo kariere, med drugim je zagotovljeno brezplačno svetovanje o iskanju zaposlitve in pripravi življenjepisa.

 

Sejem bo potekal v hali C Gospodarskega razstavišča v Ljubljani, 23. in 24. oktobra 2013 (sreda, četrtek). Vzporedno z zaposlitvenim sejmom bo potekala tudi Študentska arena.

 

Vse informacije o sejmu najdete tudi na spletni strani www.kariernisejem.com.

Oglejte si tudi