Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Mladi zmaji med božično - novoletnimi počitnicami

Javni zavod Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, bo tudi za božično-novoletne počitnice poskrbel, da ljubljanskim otrokom in mladim ne bo dolgčas.

V ta namen smo pripravili več različnih aktivnosti zunaj naših centrov, hkrati pa bomo vse delovne dni izvajali tudi aktivnosti v četrtnih mladinskih centrih, ki bodo odprti od 14. do 19. ure. (razen 24.12. , ko bo do so centri odprti 10h-14h).

Aktivnosti so mogoče s finančno pomočjo Mestne občine Ljubljana in z delno finančno pomočjo Urada RS za mladino (Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport).

V ponedeljek, 24. 12. 2012 se v sodelovanju z Društvom za razvoj plezalne kulture odpravljamo v Urban Roof, kjer bomo pod vodstvom inštruktorjev plezali po umetnih stenah. Prispevek na udeleženca znaša 1 eur.


Na voljo je 20 prostih mest.

V četrtek, 27. 12. 2012 gremo smučat na Cerkno. Smučanje bo potekalo pod vodstvom smučarskih vaditeljev iz ŠD Šmartno-Tacen, v spremstvu zaposlenih iz Javnega zavoda Mladi zmaji. Prispevek za to aktivnost znaša 10 eur (zagotovljen bo prevoz, smučarska karta, smučarski učitelj ter kosilo).

Za podrobnejše informacije in prijavo na aktivnosti se obrnite na najbližji četrtni mladinski center.


Več informacij o posameznih aktivnostih dobite pri koordinatorki Mateji Maver (051 659 028; med 11. in 19. uro), vprašanja pa nam pošljete tudi na: info@mladizmaji.si .

Vir: Javni zavod Mladi zmaji

Povezave

Mladi zmaji

Oglejte si tudi