Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Mega delavnica: Potovanje po spirali uspeha

Tik pred poletjem vas vabimo, da preizkusite metodo, ki je KLJUČNA za premike naprej, ki vas popelje izven delovanja nemoči...

V 4. urah boste izvedeli:

·         Določite korake za to, da "pridete k sebi", naredite močne odločitve, si privoščite uresničitev samega sebe in prevzamete pobude.

·         Povečate lastno ozaveščenost o tem, kako hitreje opraviti naloge z izgradnjo notranjih virov energije in ustvarjanje resničnega vpliva.

·         Odkrijete skrivnost osebne modrosti, okrepite praktične veščine na ključnih področjih, s ključi manifestacije se bolj samozavestno soočite z novimi idejami.

·         Odkrijete čustveno svežino z notranjim ravnovesjem in stabilno ciljno naravnano motivacijo, saj boste pritegnili več energije, veselja do življenja, boljšo učinkovitost na vseh področjih in boljše zdravje.

·         Natančno poznate pot, kako doseči z zavestnimi odločitvami na bolj sproščen način uspeh na vaših ključnih področjih. Še več, postali boste bolj odporni proti nepredvidljivim dogodkom v življenju.

·         Aktivirate "Skrite notranje močne zaklade", ki so dosegljivi in bolj dragoceni, kot si predstavljate.

·         "S spiralo uspeha" boste našli najhitrejšo pot tako, da boste pospravili  z  vsemi motnjami in se tako se osvobodili okov pomanjkanja energije.


To je praktična delavnica za doživetje resnične življenjske spremembe, odkrivanje notranjih virov moči, ustvarjanje realnega osebnega zadovoljstva, kar pomeni, da se čarobno postavite spet na noge – postanete ustvarjalec svojega življenja, in zaživite v polnem sijaju in vrhunski kondiciji.

To so prebojne strategije, kako se premakniti iz mrtve točke in narediti osebne in poslovne premike  

Vsebina:

-           Osebna refleksija uspeha - postavitev dobrih pogojev za uspeh

-           Modeliranje faktorjev uspeha in meta pozicija

-           Izgradnja in aktivacija notranjih virov

-           Postavitev zmagovite strategije uspeha in zaključna manifestacija

Uspeh se ne zgodi sam od sebe, na delavnici bomo torej iskali odgovore, kako je potrebno uspeh nenehno razvijati.

Delavnico vodi: mag. Darja Zorko Mencin

Je priznana strokovnjakinja za osebni in profesionalni razvoj, mednarodno uspešna trenerka mehkih veščin in izkušena transformacijska coachinja z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Ima izjemno bogate mednarodne izkušnje, saj je živela in delala v petih različnih državah, kot so Malta, Turčija, Indija, Švedska in Argentina.

Ko je živela v Argentini, je sodelovala s poslovnimi partnerji v Peruju, Braziliji, Urugvaju, Panami, Kolumbiji in Paraguaju. Delavnice je izvedla v Londonu, Parizu, Bruslju, Lizboni, Dublinu, Varšavi, Dunaju in v Nemčiji. 

Verjame, da vsakdo lahko doseže uspeh ne glede na notranje ali zunanje okoliščine. Za svoje delo je prejela priznanje Exceptional Women of Excellence v Haagu. 

Oglejte si tudi