Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Laguna Mestna plaža Ljubljana z otvoritvenim vikendom odprla letošnjo kopalno sezono

Laguna Mestna plaža Ljubljana, 17. in  18. junij – Minuli vikend je poletno kopalno sezono pričelo priljubljeno ljubljansko  kopališče Laguna Mestna plaža. V dvodnevnem spremljevalnem programu so prišli na svoj račun športni navdušenci, nedelja pa je bila namenjena družinam z bogatim glasbenim in animacijskim programom.

Poslej vas na kopališču z nadvse bogato ponudbo pričakujejo vsak dan od 9. do 20. ure,
v zelo vročih dneh pa se je možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestilo za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na FB strani).

Dobrodošli vsi, ki v prihajajočih vročih poletnih dneh iščete priljubljeno točko za ohladitev in vsestransko sprostitev.


Sobotno dogajanje se je odvijalo pod geslom Dan za fit telo. Les Mills Slovenija so vse dopoldne trenirali vadbe na prostem.  Prisluhnili smo zanimivemu predavanju inštruktorjev ter se preizkusili v vadbah, kot so Body pump, Body balance, Body attack, Grit, Body step, Body Jam in drugi.

Družinski dan v nedeljo je na Laguno Mestno plažo privabil veliko število mladih družin, saj je bil dan namenjen predvsem njim: otroška animacija se je pričela že ob 10. uri zjutraj. Otroci in tudi njihovi starši so se lahko preizkusili v skakanju na World Jumping trampolinih ter  v različnih spretnostnih igrah. Plesne mojstrovine so zaplesale plesalke skupine Mimi, med katerimi smo zaploskali tudi zmagovalnemu paru z evropskega plesnega prvenstva. Za glasbeno zabavo je poskrbel Mali Bu, za ostale zabavne igre pa Zavod za rekreacijo G-rega.

Z nedeljskim otroškim programom so na Laguni poudarili, da je na njihovem kopališču posebej poskrbljeno za najmlajše; tudi letošnja novosti so vezane prav na animacijo za otroke: odprli so novo, ograjeno otroško igrišče, na kopališču so zanje namestili  veliko zračno blazino za skakanje, otroci bodo veseli tudi posebnih spretnostnih igral. 

Skozi vse poletje pripravljajo organizatorji bogat spremljevalni program z mnogimi presenečenji, ki ga spremljajte na FB Laguna Mestna plaža Ljubljana ter na laguna.si.

Že to nedeljo, 25. junija, pa vabljeni na naslednjo otroško animacijo - Spoznaj ekstremne športe na Laguni.

Vljubno vabljeni na Laguno Mestno plažo!

 

Povezave

www.laguna.si

Oglejte si tudi