Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

FOTO in VIDEO: Zmagovalca Najine zgodbe dahnila usodni "DA" na Sanjski ona-on.com poroki!

Spoznala sta se na ona-on.com, zdaj pa sta Monika & Borut končno mož in žena!
Ljubezen vedno premaga vse, je najmočnejše čustvo, ki naša življenja obogati in vredno se ji je prepustiti. Prepustila sta se ji tudi zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika & Borut.

Skupno zgodbo sta začela pisati pred dobrimi tremi leti na ona-on.com, saj sta že na prvem zmenku vedela, da sta našla pravo osebo, s katero želita deliti življenje. Iskrenost, odprtost, srčnost, ljubezen do otrok, vztrajnost, hvaležnost in skupni hobiji so tisti, ki so ju povezali in ju bodo spremljali skozi celo življenje.

Mavrica čustev, idilična lokacija in nepozabno vzdušje

Prišel je. Dan, ki sta ga dolgo pričakovala - Sanjska ona-on.com poroka. Jutranji dež jo je mladoporočencema malo zagodel, vendar sta ostala pozitivna in nasmejana ter s svojo pozitivno energijo priklicala toplo sonce, ki je poskrbelo za čudovito popoldne.

 

Ženin in nevesta sta navdušila s prihodom na lokacijo vsak s svojim prestižnim avtomobilom Furlan tech. V obleki po meri Morro Sartoriale je ženin pričakal svojo bodočo ženo. Z žarom v očeh in z njuno hčerkico so se sprehodili do idilične lokacije Kozolca pri ribniku Hiše Lisjak, kjer sta si obdana s svati obljubila večno ljubezen.

V zakonski stan ju je pospremil tudi kupid Ljubo

Nevesta je blestela v čudoviti beli poročni obleki z detajli iz čipke in resic iz poročnega salona Sanjska obleka, za njen prekrasen izgled pa je poskrbela vizažistka Maja Ašič. Za Monikin roza-bel šopek in ostale čudovite cvetlične aranžmaje v ujemajočih se barvah so poskrbeli v cvetličarni Lilija.

Po usodnem ’da’ sta si nadela ujemajoča se poročna prstana iz Zlatarnice ter nazdravila s personalizirano penino Hiše penin Frangež, katero so skupaj z ostalimi tiskovinami oblikovali v grafičnem studiu Vireo. Vsak neprecenljiv dogodek ženina in neveste ter njunih svatov je v objektiv ujel poročni fotograf in videograf Jean Kanoyev.

Manjkal pa ni niti kupid Ljubo – glavni ’krivec’, da sta se mladoporočenca našla in zaljubila.

 

Poleg kupida Ljuba so za otroško veselje in razigranost skrbele Varuške po meri. Nad potekom celotne poroke je skrbno bdela organizatorka porok Petra Starbek iz Storija Inženiringa. V veliko pomoč pri organizaciji poroke so bili organizatorji poročnega portala e-poroka, ki so za Sanjsko ona-on.com poroko na enem mestu zbrali najboljše poročne ponudnike.

Sledila je večerja z več hodi, nato pa komaj pričakovani poročni ples. Mladoporočenca sta se zavrtela v ritmih njune poročne pesmi - plesnih korakov sta se naučila v plesni šoli La Bolita. Mladoporočenca sta bila ganjena ob glasbenem nastopu bratov in sester ter govoru prijateljev.

Ob polnoči je bil čas za čudovito poročno torto, ki so po naročilu Monike & Boruta izdelali v slaščičarni Sladke umetnine. Po metu šopka in podvezice je sledil ples in zabava do jutranjih ur s glasbeno skupino Kranjci.

Monika & Borut: Imeti ob sebi svoje najdražje na tako lep dan je res sanjsko!

Ob vprašanju, ali sta doživela sanjsko poroko, sta brez dvoma odgovorila ’DA’! Ob sebi sta imela (poleg drug drugega, seveda) vse tiste, ki jih imata najrajši – hčerkico, družino in prijatelje, ki so naredili sanjsko vzdušje, ki ga ne bosta nikoli pozabila. Bilo je res sanjsko!

Iskrene čestitke, veselje, ljubezen in srečo, ki so jo svatje delili z mladoporočencema, je bilo močno čutiti med vsemi prisotnimi ves čas. Preplavila so ju najlepša čustva, ki jih bosta v svojih srcih ohranila za vedno.

Sta ona-on par? Zaključuje se nagradni natečaj Najina Zgodba 2017!

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade. Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com bomo naslednje leto poročili na že četrti Sanjski ona-on.com poroki.

Zasebni stiki ona-on.com: Monika & Borut sta se spoznala na ona-on.com

Zasebni stiki na ona-on.com so bili usodni za Moniko in Boruta. Borut je na ona-on.com po "nekaj dneh zagledal profil nasmejane simpatične punce. Spontano sem ji napisal sporočilo in kaj kmalu mi je odgovorila." Nato sta si vsak dan dopisovala po več ur. "Z vsakim sporočilom sem bila bolj zaljubljena vanj,« pravi Monika.

Kje sta se dobila na prvem zmenku? In kdo je bil pri pogajanjih, kam se preseliti, bolj uspešen? Preberite nadaljevanje zgodbe.

Oglejte si tudi