Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Čarobni dan v Tivoliju

To nedeljo, 11.6.2017, bo park Tivoli zopet začaral Čarobni dan, dobrodelna prireditev, ki jo organizirata Zavod Zaupanje in podjetje Netvizija. Prireditev, ki je namenjena celi družini, je do sedaj potekala na najrazličnejših lokacijah po Sloveniji, med drugim v Arboretumu Volčji Potok, pod Pohorjem, v Kranjski Gori, v Lipici in na Bledu.

Tokrat se prireditev vrača v največji ljubljanski park, kjer bo v nedeljo cel dan poskrbljeno za nepozabna doživetja. Od 10. do 18. ure se bodo na odrih zvrstili lutkovne predstave, glasbeni nastopi, čarodeji, predstavitve športov, zanimivi pogovori in še in še. Ogledali si boste lahko predstavitev brazilske zmesi športa in plesa capoeiro, muzikal Annie, plesalce plesne šole Kazina in baletne rožice iz baletnega studia Anabela. Med glasbenimi gosti izstopajo znana imena kot so Omar Naber, Trkaj in Nipke, Alenka Gotar, Nuša Derenda in Rok'n'band. Svoje veščine bodo predstavili kranjski lokostrelci, prisluhnili pa boste lahko tudi pogovoru s paraolimpijci.

Na stojnicah posameznih čarobnih dežel (dežela Rdeče kapice, dežela Pike Nogavičke, dežela Čebelice Maje…) se bo zvrstila nepregledna količina delavnic in aktivnosti za otroke in njihove starše. Tam se boste lahko nasmejali in česa naučili tako mladi kot mladi po srcu.

Čarobni dan bo zares čaroben, zato ga ne zamudite. Prijava je možna prek spletne strani Čarobnega dneva. Vabljeni!

Oglejte si tudi