Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
16°C
JUTRI
18°C
15°C
Oceni objavo

Pridruži se 8. generaciji Kinotripa

Mladi med 15. in 18. letom, ki imate radi film in kino, se lahko do 19. junija prijavite v 8. Kinotripov filmski klub Mestnega kina Kinodvor. Sodelovali boste pri pripravi čisto pravega mednarodnega filmskega festivala! Za udeležbo ni potrebno predznanje, samo veliko zanimanja in volje.

Kaj bomo počeli v filmskem klubu?

Gledali filme, o njih razpravljali in jih izbirali za program 8. mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade, ki bo potekal med 19. in 21. oktobrom 2023. Poleg filmskega programa bomo skupaj zasnovali tudi ostalo spremljevalno dogajanje z uvodi in pogovori z domačimi in tujimi filmskimi gosti. V filmskem klubu ne bomo snemali filmov.

Kdaj in kje se bo sestajal filmski klub?

Vsak dan od 3. do 14. julija, predvidoma med 11. in 16. uro (brez vikenda), v Kinodvoru na Kolodvorski 13 v Ljubljani. Točen urnik bomo sproti prilagajali internim oglednim projekcijam. Srečanja se bodo nadaljevala tudi v septembru in oktobru, predvidoma enkrat tedensko, vse do festivala.

Kdo se lahko prijavi?

Mladi med 15. in 18. letom oziroma dijaki in dijakinje srednjih šol, ki imajo radi film in kino. Za udeležbo ne potrebuješ predznanja, imeti moraš le čas v juliju in jeseni ter veliko zanimanja za sodelovanje. Mlade člane bomo za Kinotripov filmski klub v Kinodvoru izbrali po lastni presoji, tako da bo skupina čim bolj raznolika.

Do kdaj in kako se lahko prijavim?

Izpolni prijavnico tukaj in jo vrni na e-naslov: ziva.jurancic@kinodvor.org najkasneje do 19. junija.
Za vse dodatne informacije lahko pokličeš na telefonsko številko 030 614 243 ali pišeš na ziva.jurancic@kinodvor.org.

Več informacij in utrinke iz prejšnjih let si lahko pogledaš tukaj

vir: MOL

Oglejte si tudi