Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Mladi zmaji na sejmu narava zdravje

Mladi zmaji smo se na letošnjem sejmu Narava Zdravje predstavili z mobilnim mladinskim centrom Ljuba in Drago in sicer na povabilo mesta in v okviru MOLove četrti.


Sejem je letos trajal v krajši različici, tam smo bili od petka, 9. 9. do nedelje, 11. 9. 2022. Za razliko od lanskega leta, pa je tokrat tekel še vzporedni program Otroškega bazarja.


Program je ponujal veliko zanimivega za otroke in odrasle. Nas je sončno vreme podprlo, da smo lahko širši javnosti, predvsem pa populaciji radovednih mladih predstavili program Mestnega inkubatorja in najrazličnejše možnosti vključevanja v mladinske centre. Dnevi dogajanja so bili pestri, sejem pa obiskan v precej velikem številu. Pri nas so se ustavili osnovnošolci_ke iz šol po celi Sloveniji, radovedni študenti_ke in pa tudi športniki_ce, ki so se v soboto udeležili napete tekme v ulični košarki.


Prisotni pa nismo bili le na zunanji ploščadi, kjer smo se zibali v ritmu radia Eter, ampak tudi na notranjem odru, kjer je idealist pretekle sezone Mestnega inkubatorja predstavil kakšen projekt je prijavil, predvsem pa kaj je bila njegova notranja motivacija in na kakšen pozitiven način je vplival na mlade.


(Vir: Mladi zmaji)


Oglejte si tudi