Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Urednik glasila Ljubljana med najboljšimi uredniki leta

Odgovorni urednik glasila Ljubljana Nenad Senić se je uvrstil med pet najboljših urednikov leta 2021 po izboru žirije britanskega združenja za vsebinski marketing - The International Content Marketing Awards 2021.

Nenad Senić iz agencije PM, poslovni mediji, je bil za to prestižno stanovsko nagrado letos nominiran že drugič, tokrat s projektom prenove in urednikovanja glasila Ljubljana. Glasilo, katerega naklada je približno 126.000 izvodov, je s prenovo konec leta 2020 pridobilo svežo podobo in skrbno izbrane vsebine, ki meščane seznanjajo z življenjem v Ljubljani.

Britansko združenje za vsebinski marketing je z nominacijo revijo Ljubljana uvrstilo med izjemne publikacije z vsega sveta, njenemu uredniku pa izreklo visoko priznanje. Zlato priznanje za najboljšo urednico pa je tokrat pripadlo urednici revije Waitrose & Partners Food Magazine, Jessici Gunn.

Na leto izide 10 številk glasila Ljubljana, brezplačno ga prejmejo vsa gospodinjstva na območju Mestne občine Ljubljana, vse številke pa si lahko ogledate tudi tukaj

Oglejte si tudi