Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Delite svoje aktivnosti

Moja Občina je nov spletni portal, na katerem uporabniki sami dopolnjujejo spletne vsebine. Predvsem želimo promovirati razna društva in organizacije, ter na enem mestu zbrati informacije o različnih dogodkih, ki se dogajajo v posameznih občinah.

K sodelovanju na našem spletnem portalu vabimo organizacije, društva, galerije in ostale skupnosti, ki se ukvarjajo z organizacijo dogodkov v posameznih občinah in po Sloveniji. Na portalu bi žeželi imete zbrane vse dogodke, ki se v določenem obdobju dogajajo v posameznih občinah, kar bi pripomoglo k večjemu obisku, ter istočasno k večji promociji organizatorjev, hkrati pa bi uporabniku omogočalo, da se lažje odloči kam bi šel in kaj bi počel.

Na portalu se obiskovalec lahko odloči, kakšne vrste dogodki ga zanimajo, naj bodo bolj kulturne narave, bolj športne ali kaj drugega, prav tako pa se odloči v kateri občini bi si rad ogledal dogodke.

Vabimo vas, da sodelujete z nami in tudi sami dodajate dogodke, ki jih organizirate, ter tako pridobite več obiskovalcev.

 

Lep pozdrav!

 

Ekipa MojaObčina.si

Oglejte si tudi