Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Zimska počitniška dneva na razstavi Moja Ljubljanica

V začetku zimskih počitnic na razstavi Moja Ljubljanica pripravljamo program za otroke od 7. do 10 leta starosti. Program bo potekal 25. in 26. februarja v prostorih razstave Moja Ljubljanica, med 8. in 15. uro.


V  dopoldanskih urah, med 8.30 in 11.00 (če nam bo le vreme dopuščalo), se bomo podali na raziskovanje bližnje okolice Kulturnega centra Vrhnika, obiskali bomo Močilnik, se sprehodili ob Hribskem potoku in poiskali njegov izvir ter iskali ostale posebnosti našega kraja.



Ob 12.00 nas bo čakalo kosilo v gostilni Pri Kranjcu. 

Po kosilu, med 13.00 in 15.00, se bomo prepustili kreativnosti na ustvarjalnih delavnicah: 

  • izdelovali bomo mozaik in pri tem spoznali posebno in edinstveno najdbo skarabeja, ki je bila najdena na Vrhniki
  • gradili rimsko Vrhniko ter spoznavali katere pomembne objekte so Rimljani zapustili na vrhniškem območju
  • srečali se bomo tudi s tematiko »Naše okolje = naša skrb«, kjer se bomo osredotočili na problematiko zavrženega tekstila in v kreativnem delu šivali vrečke za nakupovanje sadja in zelenjave, ki jih boste lahko doma večkrat uporabili

 

Cena počitniškega dneva: 8,00 €/otroka na dan in doplačilo za kosilo (med programom si bomo vzeli čas za kosilo v gostilni Pri Kranjcu – ob prijavi navedite ali želite navadno ali vegetarijansko kosilo). Znesek poravnate ob prihodu na počitniški dan.

 

Prijave na počitniška dneva sprejemamo do srede 20. februarja na info@mojaljubljanica.si.

Za več informacij lahko tudi pokličete na 041 354 203.

 

Ob prijavi na počitniški dan boste prejeli tudi obrazec za soglasje za fotografiranje vaših otrok in uporabo le-teh v promocijske namene razstave Moja Ljubljanica.

 

 

Pridružite se nam – zabavno bo!

Oglejte si tudi