Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Škucove packarije

Brezplačne gledališke predstave, ustvarjalne delavnice in pravljična druženja za otroke vsako soboto med 20. januarjem in 24. februarjem 2018 ob 10. uri dopoldne v ŠKUC-u, na Starem trgu 21 v Ljubljani. Brezplačne vstopnice rezervirate preko telefona 01 421 31 42 ali e-pošte info@skuc.org. Za vsako ustvarjalno delavnico je na voljo 25 mest.

Pozdravljeni, prijatelji Škucovih packarij!

 

Ponovno vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačnih Škucovih packarijah v Galeriji Škuc. Zopet se bomo družili vsako soboto, tokrat med 20. januarjem in 24. februarjem 2018, ko si bomo vsakič ob 10. uri najprej ogledali gledališko predstavo, tej pa bo nato sledila še ustvarjalna delavnica.

 

Tudi tokrat smo za vas pripravili pester program. Nadaljujemo sodelovanje z različnimi gledališči in skupinami iz Slovenije in s festivalom Bobri. Tako si bomo lahko v zimskih sobotah ogledali predstave oz. pravljice: Zlatolaska in trije medvedi, Prva ljubezen, Cirkus ganibilo, Bonton za male lumpe in To je Ernest.  

Zanimivo in ustvarjalno bo tudi na ustvarjalnih delavnicah, kjer bomo skupaj packali in ustvarjali pod vodstvom izkušenih mentorjev.

Na naših druženjih bomo dvakrat skozi igro pokukali tudi v svet umetnosti in si ogledali eno izmed del na razstavi v Galeriji Škuc.

Posebnost  naših druženj bo 20. januar, kjer se bomo posvetili razstavi v Galeriji Škuc. Delavnica Fotogram in vodstvo po razstavi je drugače kot ostale namenjena le otrokom, ki so stari štiri ali več let. 

Vabimo vas,  da si v priponki ali na naši spletni strani www.skuc.org podrobneje ogledate celoten program in si čim prej rezervirate brezplačne vstopnice.

 

 

POZOR za predstavi v okviru festivala BOBRI ( Zlatolaska in trije medvedi in Prva Ljubezen vstopnice dvignete v soboto, 13. januarja 2018, med 11.00 in 16. 00 v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na teh dveh telefonih in e-pošti:

 

01 430 35 30/ 01 421 31 42/  info@skuc.org

 

Veselimo se srečanja z vami,

ekipa Škucovih packarij 

Oglejte si tudi