Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Poziv KUD CSK FP 2020

KUD CSK FP Trnovo 2020

Med tem, ko smo priča dnevnemu spreminjanju pravil pri organizaciji dogodkov in delovanju kulturnega centra, smo že dodobra zakorakali v novo resničnost našega bivanja, vabimo naše obiskovalce, kot vse zainteresirane kulturnike za ponoven obisk in zagon kulturnega programa.

Za vse naše goste smo že odprli naše prostore, in sicer vsak dan ob 16:00 do 23:00, prav te dni urejamo okolico in načrtujemo, da kmalu, na našem vrtu, odpremo tudi KUD CSK FOOD kotiček, ki ne bo namenjen ne le hrani, pač pa tudi ležernemu poležavanju in seveda sprostitvi po napornih dnevih.

ZA NAŠE REDNE OBISKOVALCE

Končno lahko tudi sporočimo vsem tistim, ki ste kupili vstopnice za vse, od marca naprej prestavljene dogodke, da z izvajalci že planiramo nadomestne datume, o katerih vas bomo seveda pravočasno obvestili. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo vsem udeleženim za potrpežljivost in razumevanje. V ekipi KUD CSK France Prešeren smo se z veseljem odločili, da vsem kupcem povrnemo kupnino ali še bolje, za vsako že kupljeno vstopnico zamenjamo z novo za nadomestni termin, zraven pa podarimo še eno brezplačno, ki jo bodo kupci prejeli kot dobro imetje preko naše spletne strani www.cskfp.si. Še vedno vas vabimo, da se prijavite na prejemanje elektronskih novic na strani www.cskfp.si in všečkate našo Facebook uradno spletno stran www.facebook.com/CSKFP, www.twitter.com/CSKFP ali www.instagram.com/CSKFP. Tako boste redno obveščeni o našem programu, ki ga pripravljamo. Začeli pa smo seveda tudi že s pripravami za organizacijo letošnjega festivala Trnovfest.

ZA KULTURNE USTVARJALCE

Poleg naštetega smo stopili še korak bližje, k pomoči kulturnim delavcem, ki smo jim pripravili še boljše pogoje sodelovanja. Poletni čas bomo izkoristili kar na treh različnih prizoriščih, in sicer na vrtu, prenovljeni kavarni in v večnamenski dvorani, kar pomeni, da bomo lahko dnevno pripravljali raznolik in pestro bogat kulturni program. Tako izvajalcem ponujamo še boljše pogoje sodelovanja. Poleg vse infrastrukture, tehničnih zahtev, prodaje vstopnic in promocije še ne več sodelovanja v izplačilu 70 % / 30 % od prodanih vstopnic, pač pa 75 % / 25 % nad 100 in 80 % / 20 % nad 200 obiskovalcev. Navedeni neto zneski so seveda v korist izvajalca. Na izplačilo honorarjev za vse kulturne uprizoritve že od 1. februarja naprej izplačamo še isti dan po nastopu.

Za proste termine ali dodatne informacije vam je na voljo programski vodja Iztok Kurnik in sicer na elektronski pošti program@cskfp.si ali po telefonu 070.69.00.69..

KUD CSK France Prešeren se namreč v zadnjih letih preživlja izključno iz lastnih sredstev. Nikoli nismo prejeli niti enega centa in ne prejemamo nobenih sredstev, bodisi od Mestne občine Ljubljana, Ministrstva za kulturo, države, EU sredstev ali razpisov, kot tudi ne nikakršnih sponzorskih sredstev. Popolnoma enako velja za festival Trnovfest.

Ker nas je, tako kot vse, epidemija čez noč neprijetno presenetila, morebitnim dolžnikom, kulturnikom ki jim še dolgujemo honorar za nastop, do izplačila le-tega ponujamo svoje prostore brezplačno.

Večnamenska dvorana kulturnega doma Trnovo ravno letos praznuje svojo 100-letnico. Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo preživeti tudi današnje čase in težave. Želeli bi si, da tudi z vašim obiskom, razumevanjem, soustvarjanjem ter nenazadnje s podporo kulture željnega občinstva.

Kultura živi
KUD CSK France Prešeren

 

 

 

Oglejte si tudi