Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Klapa Cambi, Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem in gostjo večera Nušo Derenda

V soboto, 12.aprila 2014, ob 19:30, bo v Hali komunalnega centra Domžale veliki koncert dalmatinskih Klap. Klapa Cambi, Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem in gostjo večera Nušo Derenda. Cena vstopnice v predprodaji je 20€, na dan koncerta 25€.

 

KLAPA CAMBI je ena največjih dalmatinskih klap in večkratna dobitnica najprestižnejše hrvaške nagrade Porin. Med drugim so ga prejeli tudi v kategoriji za najboljši album zabavne glasbe, in sicer z albumom Zar više nema nas, in s tem postali prva klapa, ki je prejela nagrado Porin v kategorijah zabavne glasbe. Med svoje največje uspehe štejejo tudi zmago na "Melodijama Hrvatskog juga Opuzen 2011", s pesmijo Povij me. Klapa Cambi je popularna pri vseh generacijah. Njihovi največji hiti so: Ne more mi bit, Kriva karta, Od zipke do križa, Sad kada došla si, Popucale rebatine, Jedna rič, Možeš li razumit...


Zadrska klapa "Intrade" deluje od leta 1985. Danes je verjetno najbolj priljubljenih klapskih skupin v državi, in je znana po vsej Evropi, kjer so obiskovali na povabilo hrvaških izseljencev (Italija, Nemčija, Češka, Slovaška, Slovenija, Ukrajina, Avstrija, Madžarska). Z ljubeznijo, da pojejo ljudske dalmatinske pesmi, predvsem z novo glasbo, ki se izvaja z glasbeno spremljavo. V zadnjih nekaj letih izvajanja na priljubljenih glasbenih festivalih, v katerih je zaradi posebnih razlago svojih dalmatinskih pesmi, Tomislav Bralić in vokalne popolnoma laskavi prejemajo nagrade. Njihovi koncerti, kažejo izjemno stopnjo zrelosti skozi glasbeno široko paleto. Leta 2012 pa so na Festivalu Zabavne Glasbe Split osvojili nagrado publike s pesmijo Zašto uvik pivan. (Vir: Wikipedia)


Organizator: KD Pika


Vabljeni na čudoviti večer ob dalmatinskih klapah!!


Oglejte si tudi