Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

IZMENJAVA UČBENIKOV, DELOVNIH ZVEZKOV IN KNJIG

V soboto, 8. septembra 2018 razstava Moja Ljubljanica s soorganizatorji pripravlja izmenjavo učbenikov, delovnih zvezkov in knjig za naslednje šolsko leto. Potekala bo v avli ter v učilnici razstave Moja Ljubljanica med 9. in 12. uro. Organizatorji bomo pripravili mize, kjer boste lahko razporedili gradivo.
Ob koncu šole marsikdo pospravlja šolske potrebščine, skupaj z učbeniki ter delovnimi zvezki. V primeru, da naštetega v prihodnosti ne boste več potrebovali, lahko stvari shranite do septembrske izmenjave.

Izmenjava je namenjena tako osnovnošolcem, srednješolcem ter študentom, ki so tekom šolanja nabrali nekaj učnega/študijskega gradiva, ki ga ne potrebujejo več, je pa še vedno aktualno. Zato naprošamo udeležence, da prinesete aktualno gradivo, ki je povezano z učnim procesom in ste ga pripravljeni brezplačno izmenjati. V kolikor bo vaše gradivo po koncu izmenjave ostalo, ga lahko vzamete nazaj.

Dobrodošle so tudi ostale šolske potrebščine, kot so nepopisani zvezki, barvice, kalkulatorji, ravnila, šolske torbe ipd. saj jih bomo zbirali za socialno ogrožene otroke.

V primeru, da se izmenjave ne boste utegnili udeležiti, lahko gradiva oddate na blagajni razstavišča Moja Ljubljanica skozi celo poletje. Tukaj bodo počakala do septembra, ko bodo na voljo za izmenjavo.

Soorganizatorji: Cankarjeva knjižnica Vrhnika, Klub vrhniških študentov, Depo Vrhnika in VGC Skupna Točka

Več na: www.mojaljubljanica.si in info@mojaljubljanica.si

Oglejte si tudi