Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Deseterica glasbenikov sporoča: »Dej muzko bolj naglas!«

Skupina SkorBand s svojim čisto prvim komadom poslušalcem ponuja nov, nalezljiv glasbeni refren ter svež in mladosten videospot nabit s pozitivo.

 

V sodelovanju s priznanim slovenskim glasbenikom in avtorjem številnih uspešnic Daretom Kauričem, so se pri nastajanju novega glasbenega projekta lotili okvirov retro funky disco beata, s kratkimi rap vložki. Nastala je dinamična in energična skladba »Dej muzko bolj naglas!«, s katero se želijo predstaviti slovenskim poslušalcem.

Za glasbeno produkcijo in mix skladbe je poskrbel Miha Gorše (Muff).

 

Vzporedno z energijo nove skladbe se je porodila ideja za zanimiv videospot, ki je nastal v sodelovanju z videoprodukcijo Fotokom in Matejem Vraničem na čelu.

 

Videospot za skladbo »Dej muzko bolj naglas!« so snemali v velenjski Rdeči dvorani. Pevka Larisa je o občutkih s snemanja dejala: »Zaradi snemanja v nočnem času, pod ogromno disco kroglo in odrskimi lučmi je bil občutek, kot da smo na pravi zabavi. Poleg tega nam je to omogočila tudi vrhunska snemalna ekipa in naši prijatelji, ki so nastopili kot statisti. Zdi se nam, da je spot zaradi tega še bolj pristen in energičen. Na snemanju smo se imeli res zabavno, najbolj pa bo ostalo v spominu presenečenje za našega saksofonista Radota, ki je isti dan praznoval 30. rojstni dan.«

 

SkorBand v razširjeni in skoraj bigbandovski zasedbi sicer deluje že četrto leto. Zanimajo jih različne glasbene zvrsti, zato je njihov glasbeni repertoar stilsko izredno dinamičen. Zasedba z ženskim in moškim vokalom, ritem sekcijo in trobilno sekcijo jim namreč omogoča izvajanje zahtevnejših aranžmajev in prilagajanje specifičnim dogodkom.

Deseterica glasbenikov že do sedaj prejema veliko pozornosti z nastopi po Sloveniji in daje občinstvu prostor, da z njimi zapojejo in zaplešejo ob njihovih lastnih priredbah uspešnic raznih znanih izvajalcev.

Ponosni so, da so svoj repertoar obogatili s čisto svojim komadom ter zagotavljajo, da ni zadnji.

 

Več o skupini SkorBand si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani www.skorband.si.

Povezave

www.skorband.si.

Oglejte si tudi