Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Akrobatski spektakel Disneyevih junakov na ledenem odru - Disney on Ice predstavlja Dotakni se zvezd!

Osupljive na ledu odigrane Disneyeve zgodbe ● Prihaja največji pravljični spektakel na ledu ● Vključuje Disneyjeve Ledeno kraljestvo, Lepotico in zver ter druge brezčasne zgodbe! ● 25. do 27. januar 2019 – Arena Stožice – Ljubljana
Pripravite se, da boste vstopili v svet zabave, ko bosta Miki Miška in Mini Miška prinesla najosupljivejše trenutke iz vsega Disneyjevega kraljestva v Ljubljano, s predstavo Disney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd!

V malce drugačni postavitvi pravljične zabave šaljivi nastopi najpriljubljenejših Disneyjevih likov pripravijo prizorišče za osupljive na ledu odigrane zgodbe princes Ariele, Zlatolaske in Belle. Poleg tega uživajte v posebnem nastopu Ane in Elze iz z oskarjem nagrajenega in najpriljubljenejšega animiranega filma vseh časov, Disneyjevega Ledenega kraljestva! Obiskovalci se bodo podali na Severno goro z zabavnim snežakom Olafom, robatim gorjanom Krištofom in njegovim zvestim severnim jelenom Svenom, ko bodo pomagali, da se sestri spet najdeta. Zgodba je polna akcije, pustolovščine, magije in nepozabnih likov.

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventimhttp://www.eventim.si/si/izvajalec/disney-on-ice-1910/profile.html 

Dotakni se zvezd je razveseljujoč nastop kraljevskih likov, ki predstavlja zgodbe Disneyjevih najpriljubljenejših junakinj in njihovih zvestih spremljevalcev z energično koreografijo, ki bo gledalce navdihnila, da bodo peli, plesali in navijali za svoje najljubše Disneyjeve like, ko se bodo ti podajali na svoja epska potovanja. Miki Miška in Mini Miška bosta oboževalce vodila skozi nenavadno čudežno deželo, kjer bodo srečali Sebastiana in Tritonove hčerke iz Disneyjeve Male morske deklice, razgrajaške goste Crtljivega račka iz Disneyjeve Zlatolaske in začarane zveste služabnike iz Disneyjeve Lepotice in zveri. “Disneyjeve zgodbe predstavljamo na nov in svež način,” pravi producentka Juliette Feld. “Format priljubljenega izbora talentov smo uporabili kot rdečo nit, ki povezuje štiri svetove Elze in Ane, Ariele, Belle in Zlatolaske.”

Oglejte si tudi