Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

V mesto se vrača Brina, ljubljanski festival džina

V soboto, 4. junija 2022, se bomo med 11. in 23. uro v Križankah družili uživači! Odlični destilarji džina, izbrani kuharski mojstri, specialisti za destilate in miksologijo nas bodo navduševali nad čarobnimi napitki, ki jih je navdihnil brin, ter izborom spremljajočih dobrot.


Po podatkih statističnega urada v Sloveniji biva nekaj manj kot 2000 dam s tem prelepim imenom, a le ena je Brina, ki je ukradla naše srce. Ta naša Brina je spogledljiva gospodična, ki vabi k poznopomladanski avanturi v zavetju atrija Križank, obsijanih z zlatimi sončnimi žarki.


To je Brina, ljubljanski festival džina. Katero pa ste vi imeli v mislih?

V soboto, 4. junija 2022, se bomo med 11. in 23. uro v Križankah družili uživači! Odlični destilarji džina, izbrani kuharski mojstri, specialisti za destilate in miksologijo nas bodo navduševali nad čarobnimi napitki, ki jih je navdihnil brin, ter izborom spremljajočih dobrot. Za novo znanje, okuse in obujene občutke blaženosti se jim bomo zahvalili z židano voljo in radostnim poplesavanjem, ki bo trajalo do poznih ur ter se za vselej ohranilo v naših spominih.

Organizacija festivala poteka v partnerstvu s Turizmom Ljubljana / Gourmet Ljubljana, za več informacij pa pokukajte na Brinino Facebook stran ali Instagram profil (@___brina___).

Vstop na dogodek je brezplačen, več informacij o programu in ponudbi festivala pa najdete na spletni strani www.brina-festival.si ter Facebook strani Brina.


vir: Gourmet LJubljana


Oglejte si tudi