Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Ta konec tedna se v mesto vrača pivo & burger fest

28. in 29. maja se na kulinarični oder vrača priljubljeni Pivo & Burger Fest. Že petnajsta izvedba bo na Pogačarjevem trgu zbrala več kot 40 stojnic, na katerih bodo pivoljubi in burgersnedi lahko ves konec tedna odkrivali največje hite pivovarske kraft scene in preizkušali slastne kombinacije, ki jih bodo med pisane bombetke ujeli ponudniki burgerjev iz vse Slovenije.

Na prvem letošnjem Pivo & Burger Festu sredi prestolnice bo veselo v soboto med 11. in 23. uro ter v nedeljo med 11. in 21. uro. 

"Uspeh Pivo & Burger Festa, ki ga organiziramo že od leta 2014, je dokaz, da ključ ni vedno v iskanju nečesa novega, bolj priljubljenega. Dobro pivo, ki ga imamo pri nas res veliko, in dobri burgerji, ki jih ponudniki po vsej Sloveniji ves čas nadgrajujejo, so pač klasika, ki bo vedno del jedilnikov urbanih gurmanov," je povedal Lior Kochavy, idejni vodja kulinaričnega projekta.

Osvežena ponudba bo tokrat obiskovalce vabila z več kot 40 stojnic pretežno domačih pivovarjev in izvedencev za burger, ki bodo poskrbeli za okusne in osvežujoče postanke, pospremljene z nasveti, novičkami, anekdotami in heci. Vse jedi in pijače bodo znova stregli le v povratni in biorazgradljivi embalaži, saj organizacijska ekipa, sicer podpisana tudi pod uspešno kulinarično tržnico Odprta kuhna, vztraja pri načelu, da se moramo tudi ob sproščenih druženjih zavedati pomena skrbi za okolje in lepšo prihodnost.


Vir: Gourmet Ljubljana

Oglejte si tudi