Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Obvestilo: Ta petek bo testiranje za športnike in strokovne delavce v športu

Zaradi prihajajočih praznikov in šolskih počitnic, bomo ta petek, 23. aprila izvedli testiranje tako za športnike, kot tudi za trenerje in ostale delavce v športu, ki za opravljanje svojega dela potrebujejo negativni izvid testa na Covid-19. Testiranja v ponedeljek, 26. aprila ne bo, naslednje za vse pa bo spet v petek, 30. aprila.

V petek, 23. aprila bo testiranje spet potekalo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, za strokovne delavce v športu predvidoma z začetkom ob 8. uri, za športnike pa predvidoma z začetkom ob 12.30 in zaključkom do približno 14.30, odvisno od števila prijavljenih.

Prijavni rok se izteče v sredo, 21. aprila, ob 12. uri, ko bomo začeli pripravljati urnik izvedbe testiranja, za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

Postopek že poznate: v prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.

vir: Športna zveza Ljubljane

Oglejte si tudi