Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

IDS S TREMI NOVIMI LOKACIJAMI BENCINSKIH SERVISOV V SLOVENIJI

Z več kot 600 črpalkami na ključnih lokacijah po vsej Evropi je International Diesel Service (IDS) zanesljiv dobavitelj goriva podjetjem, ki delujejo v mednarodnem transportu. Kot del družbe Kuwait Petroleum Company je IDS dolgoročno osredotočen na oskrbo transportnih podjetij z gorivom, zato intenzivno vlaga v strateške lokacije po vsej Evropi, da bi lahko tudi v prihodnje zadovoljil potrebe strank. V okviru širitve je tako IDS v svojo mrežo dodal tudi tri nove lokacije v Sloveniji, in sicer v Ljubljani, Mariboru in Sežani.

Gospod Pieter Declerck, izvršni direktor podjetja IDS Europe, je potrdil, da so odprtja novih poslovalnic del dolgoročnega načrta. »Z vsako novo lokacijo znova dokazujemo, da je podjetje IDS predano zagotavljanju storitev za stranke po vsej Evropi na način, ki jim najbolj ustreza, in tovrstna vlaganja bomo nadaljevali tudi v prihodnje.«

 

Glavna prednostna naloga: zadovoljstvo strank

Podjetje IDS je osredotočeno na zagotavljanje najkakovostnejših storitev, s katerimi si želi doseči največje zadovoljstvo strank na področju transporta na dolge razdalje. To je tudi razlog za obsežne naložbe v varnost in nadzor, s katerimi si je podjetje zagotovilo vodilno mesto na tem področju, poleg tega pa omogočilo predplačilo vseh cestnin in pristojbin, ki so potrebne za evropske ceste.

 

IDS je prvi dobavitelj goriva, ki je uvedel daljinsko pametno kartico za gorivo s čipom RFID in osebno številko PIN, ki omogoča hitrejšo in varnejšo izvedbo transakcij. Vsaka transakcija se preveri s spletno avtorizacijo, ki jo podpira varnostni oddelek, ki 365 dni na leto spremlja vse morebitno sumljive transakcije.

 

Stranke podjetja IDS lahko prek spletne strani upravljajo, blokirajo ali nastavijo najvišjo količino goriva, ki ga je mogoče doliti v določenem časovnem obdobju, na podlagi kartice ali postajališča. Poleg tega imajo vpogled v vsako transakcijo, ki je bila opravljena kjer koli v mreži. Podjetje IDS nudi storitev, ki stranki zagotavlja najboljši možen vpogled in preglednost celotnega postopka točenja goriva.

 

Pred kratkim je podjetje IDS uvedlo storitev, ki omogoča priročni in povsem varno negotovinsko, elektronsko plačilo cestnin po vsej Evropi. S tem IDS svojim strankam zagotavlja vse, kar potrebujejo na cesti.

Oglejte si tudi