Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

[EIT Food delavnica Corporate Venturing] – Agroživilske družbe iz srednje in vzhodne Evrope, vodstveni kadri na različnih položajih in podjetja v agroživilskem sektorju s prometom nad 50 milijonov evrov - vabljeni na brezplačno delavnico

Pridružite se delavnici EIT Food ter spoznajte svoje kolege iz industrije, se poučite o odprtih inovacijah in podjetniškem tveganem kapitalu ter se seznanite s praktičnimi primeri in izkušnjami iz regije. 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Na voljo je le omejeno število mest!

Potekala bo 4. in 5. decembra 2023, v Varšavi, v centru mesta. Podrobnejše informacije bodo posredovane udeležencem naknadno.

  • 4. december 2023
    • večerja pred delavnico, na kateri boste spoznali druge udeležence in v sproščenem vzdušju prebili led. Začnimo z izmenjavo izkušenj in ustvarjajmo povezave!
  • 5. december 2023
    • celodnevna strokovna in praktična delavnica (od 9.00 do 17.00)


Delavnico bo vodil prof. dr Tobias Gutmann. Pridružila se mu bodo izbrana podjetja iz regije Srednje in Vzhodne Evrope, ki bodo delila svoje izkušnje na področju odprtih inovacij in podjetniškega tveganja.

Delavnica bo obsegala:

  • koncepte podjetniškega tveganja in odprtih inovacij kot orodij za spodbujanje inovacij v vašem podjetju
  • prakse podjetniškega tveganega kapitala: izbira pravega instrumenta za vaše podjetje
  • podjetniško tveganje v praksi ter vzponi in padci sodelovanja s startupi (izkušnje podjetij iz regije srednje in vzhodne Evrope, vključno s podjetji Żabka, Maspex)
  • Opredelitev okvirov sodelovanja med podjetji in zagonskimi podjetji
  • Opredelitev, spremljanje in ocenjevanje uspeha pri sodelovanju med podjetji in zagonskimi podjetji


Namenjena je:

Agroživilskim družbam iz srednje in vzhodne Evrope (upravičene države članice EU: Bolgarija, Češka, Estonija, Hrvaška, Latvija, Litva, Madžarska, Poljska, Romunija, Slovenija, Slovaška in pridružene države programa Obzorje Evropa: Črna gora, Severna Makedonija, Srbija, Ukrajina)

Vodstvenim kadrom na različnih položajih kot so: direktor za inovacije, direktor za poslovni razvoj, direktor za raziskave in druge možnosti, ki delujejo kot povezovalci med zagonskimi podjetji in gospodarsko družbo ter podjetniškim ekosistemom na splošno.

Podjetjem v agroživilskem sektorju s prometom nad 50 milijonov evrov, brez zgornje meje, ki so že zavezana k sodelovanju z zagonskimi podjetji, nekaterim na začetku, drugim pa že pred njimi

Več informacij in prijava: https://eitfoodhive.eu/events/123458 

Oglejte si tudi