Logo MojaObčina.si

Litija

JUTRI
1°C
-2°C
PET.
1°C
0°C
515

NK Litija - prve tekme že za nami

V času pisanja tega prispevka so člani NK Litija odigrali 3 tekme. Okusili prvo zmago in dva poraza. Lahko bi bilo točkovno bolje, saj nas je ponovno spremljala izjemna smola in izgubili dobljeno tekmo proti Grosupljem. Pri mladinskem pogonu beležimo 3 poraze kadetov in mladincev ter zmago mladincev proti Dolomitom. Tudi proti Arne Tabor niso bili daleč od točk. Najbolj rutinirano igra selekcija U-15, ki je prvi tekmi zmagala in želi nadaljevati niz zmag čim dlje in posledično osvojitev v 1. ligo MNZ Lj. Selekcija U-13 v prvih 2. krogih zbrala 10 točk, v sistemu, kjer se v vsakem krogu igrajo 4. tekme. Najbolje nista začeli tudi selekciji U-11 in U-10, a vendar smo prepričani v preobrat po začetnem otipavanju nasprotnikov glede na prakso jesenskega dela. U-9 na tekme še čaka.

 

Na spletni strani www.nklitija.si in fb strani Nogometni klub Litija –NK Litija najdete delegiranje tekem in na ta način izveste, kdaj igrajo selekcije NK Litija domače in gostujoče tekme. Vreme bo vse lepše, zato tudi vas vabimo, da se udeležite tekem NK Litija v čim večjem številu in s tem izkažete pripadnost klubu.

V prvi akciji zbiranja starega papirja je bilo le tega zbranega 540 kg. Odziv je bil fenomenalen, saj je bil zabojnik v hipu poln, a ker je obstajala bojazen napolnitve zabojnika, le tega nismo takoj odpeljali in so nam nepridipravi prekrižali načrte o veliko večji količini zbranega papirja. Akcijo bomo ponovili in sicer bo naslednji odvoz in zadnji v letu 2014 v torek, 6. maja. Vabimo tudi vse občane občine Litija, da pomagate pri zbiranju in pomagate vadečim, igralcem NK Litija pri nakupu žog.

 

V aprilu in maju imamo namen izvesti še kar nekaj del za izboljšanje infrastrukture NK Litija, a bomo o tem poročali v prispevku naslednji mesec.

Odločili smo se tudi za malo bolj podrobno predstavitev sponzorjev: V letu 2014 se nam je pridružil Projektiranje, svetovanje Ivan Matijević, studio Im s.p., kontakt e-mail: ivan@studiom.si ali 041/350-605. V svojem naboru storitev nudi projektno in tehnično svetovanje in sicer projektno dokumentacijo za vse vrste objektov, legalizacijo objektov in drugo svetovanje.

 

Lep športno nogometni pozdrav,

 

UO NK Litija
Gregor Zavrl, predsednik

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!