Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Judo klub Litija se je v Maribor vrnil po še več kolajn

Tekmovanje Baumgartnov pas 2. Del U12 in U14
V soboto, 19.6.2021, smo se vrnili v Maribor v športno dvorano Lukna in tudi z mlajšimi kategorijami u12, u14 nadaljevali z uspešnimi borbami in nabiranjem kolajn.

Judo klub Litija se je v Maribor vrnil po še eno kolajno. Judoisti so tudi z mlajšimi tekmovalci nadaljevali z uspešnimi borbami. Judo klub Litija je s tremi tekmovalci osvojil 1 srebrno medaljo in dve 7. mesti. V kategoriji U14 je prvič po dolgem »koronskem« premoru od tekmovanj, nastopil Maj Groboljšek, ki se je v kategoriji -42kg spopadel z močno konkurenco izkušenih judoistov. Kljub močnejšim nasprotnikom je vztrajal v dobri borbi in uspel nastopiti tudi v repasažu, kjer pa je žal izgubil in se moral zadovoljiti s 7. mestom.

V kategoriji U12 je z odlično borbo šele v samem finalu izgubil Maj Groboljšek, ki je osvojil 2. mesto. Kljub srčnim borbam pa se tokrat za kolajno ni izšlo našemu borcu Alexu Malgaju, ki je prav tako kot Maj končal na 7. mestu. Vsi dobitniki kolajn so prejeli tudi lepe praktične nagrade  S tem tekmovanjem so mlajši tudi sklenili še eno uspešno sezono in se bodo lahko odpravili na zaslužene, a ne predolge počitnice.

Oglejte si tudi