Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Novo leto, nove priložnosti – brezplačni tečaji za odrasle na Izobraževalnem centru Geoss v Litiji

Na Izobraževalnem centru Geoss, Litija, smo v letu 2019 izvedli 18 brezplačnih izobraževalnih programov v okviru projekta KORAK- Kompetence za Razvoj Kariere, v katerega smo že vključili okoli 200 udeležencev iz občin Litija, Šmartno pri Litiji, Dol pri Ljubljani in širše.
Programi so namenjeni zaposlenim in nezaposlenih osebam, starejšim od 45. let, let z največ srednješolsko izobrazbo. Udeleženci se izobražujejo na področjih tujih jezikov, računalništva in mehkih veščin (komunikacija, zdrav življenjski slog, itd.).

Tudi v letošnjem letu bomo izvajali brezplačne izobraževalne programe tujih jezikov, računalniških znanj in programov s področja zdravega življenjskega sloga, komunikacije, lahko pa tudi sami predlagate področje s katerega bi se želeli dodatno izobraževati.

Pričnemo 3. februarja z nadaljevalnim tečajem angleščine A2. Tečaj bo potekal dvakrat tedensko ob popoldanskih urah. Če bi se nam pridružili tudi vi, pišite na info@ic-geoss.si ali pokličite na 031 759 355.
 

Projekt KORAK sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Oglejte si tudi