Logo MojaObčina.si

Litija

DANES
27°C
20°C
JUTRI
30°C
16°C

Brezplačen program Knjige so zame na IC Geoss

Program KNJIGE SO ZAME je namenjen vsem, ki bi želeli izboljšati razumevanje slovenskega jezika. V programu bomo krepili funkcionalno in bralno pismenost. Urili se bomo v rabi slovenskega jezika v vsakdanjem življenju in spodbujali branje leposlovja v slovenskem jeziku. Ob prebranih besedilih bomo razmišljali o kulturnem pomenu slovenskega jezika. Krepili bomo kritično razmišljanje in govor v slovenskem jeziku ter se posvetili pomenu in veljavi posameznikovega lastnega razmišljanja in doživljanja prebranega besedila ter okolja, kjer bivajo. Spodbujali bomo medkulturni in medgeneracijski dialog.

V program še posebej vabimo osebe, ki se soočajo z jezikovnimi izzivi v vsakdanjem življenju, in bi za svoje udejstvovanje želele izboljšati raven znanja slovenskega jezika ter okrepiti njegovo rabo v različnih življenjskih situacijah.

Program bo potekal v okviru projekta KORAK - Kompetence za razvoj kariere in se bo začel izvajati v drugi polovici septembra 2021.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi