Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Teden otroka

Kaj je otrokov prosti čas, oziroma kvaliteten prosti čas? Gotovo ni to sedenje s tablico v roki, igranje igric, gledanje televizije, …
Prosti čas je bila rdeča nit tedna otroka. V Vrtcu Čebelica so se trudili, da je bil teden otroka pester z različnimi gibalnimi aktivnostmi, veliko gibanja na prostem, druženja z vrstniki, starši, razvijanje socialnih veščin in pozitivnih vrednot.

V začetku tedna so imeli dva obiska, mažoretko in vaditeljico telovadbe. S skupino Želvic so se družili, si eden drugim pokazali, kakšen nastop  pripravljajo za starše, se obdarili s plišastimi igračami in se veliko družili na igrišču. Z vsemi oddelki so se že tradicionalno celo dopoldne družili in ustvarjali na »Olimpijadi prijateljstva«. V popoldanskem času so povabili v vrtec starše in se z njimi odpravili na orientacijski pohod za iskanjem skritega zaklada. Ko se je naredila noč, so se najbolj pogumni odločili, da se poslovijo od staršev in noč preživijo, oziroma prespijo v vrtcu. Enkratno doživetje, peka palačink, ples v pižamah… Zadnji dan v tednu pa so se za njih vzgojiteljice zelo potrudile in jim odigrale igrico »Pod medvedovim dežnikom«. Tako so krasno zaključili teden otroka.

                                                                                                         Za male pikapolonice  Marinka in Tadeja

Oglejte si tudi