Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
NED.
24°C
10°C
Oceni objavo

Dobrodelna malica - Prispevaj za dober namen

V mesecu maju vas vabimo na Dobrodelno malico v Kavarno in okrepčevalnico Pri mostu v Litiji in Galerijo, kjer lahko v času malice z naročilom dobrodelne malice ali prostovoljnim prispevkom donirate za dober namen. 

Zbrana sredstva v Kavarni in okrepčevalnici Pri mostu v Litiji bodo namenjena litijskim skavtom za organizacijo in izvedbo poletnih taborov za mlade.

Dobrodelna malica poteka celoten mesec maj 2023, ko lahko v Kavarni in okrepčevalnici Pri Mostu v Litiji z naročilom »dobrodelne« malice ali s prostovoljnim prispevkom podprete lokalno organizacijo - litijske skavte.

Skavti so prostovoljna, mladinska organizacija, ki se ukvarja z vzgojo in izobraževanjem otrok in mladih. Skavtski steg Litija 1 ima 70 članov starih med 7 in 27 let, člani so razdeljeni v tri starostne skupine, ki jih skupaj vodi 11 mladinskih voditeljev, prostovoljcev. Poleti za vsako starostno skupino organizirajo poletni tabor, na katerem aktivno preživljajo čas v naravi, izvajajo delavnice na področjih osebne rasti mladih, zdravega življenjskega sloga, okoljske vzgoje in aktivnega državljanstva.

Pridi na dobrodelno malico in prispevaj za dober namen. Pa dober tek! 

Akcija po okriljem Regionalnega centra NVO - Consulta.si poteka tudi na Dolu pri Hrastniku, kjer so z namenom povezovanja lokalnih gostincev, njihovih gostov in nevladnih organizacij, ki s svojim delovanjem na različnih področjih pripomorejo h graditvi boljše družbe povezali Galerijo in restavracijo Zasavski Gurman in Območno združenje rdečega križa Hrastnik.

Akcija potekla v okviru aktivnosti Regionalnega centra NVO, ki ji sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

Oglejte si tudi