Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Ali obvladujete življenjske izzive?

Ali znate poiskati koristne podatke, ki vam pomagajo pri odločitvah in ravnanju z mesečnimi prejemki, uspete ob množici ponudb najti najugodnejšo zase? Kako dobro znate ukrepati, ko se vi ali vaši najbližji znajdete v zdravstvenih težavah? Kako dobro vam gre pomoč otroku pri šolskih obveznostih? Ali obvladujete elektronske storitve tako doma kot v službi? Iščete novo zaposlitev, želite menjati poklic? Ali preprosto želite izvedeti več o sebi?
Pri obvladovanju življenjskih izzivov vam bo v pomoč poznavanje lastnih spretnosti – v čem ste dobri in kaj lahko še izboljšate. Zanesljiv pripomoček pri tem je Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti – SVOS. Za odrasle vseh starosti je brezplačen, rešite ga preko spleta.


Srečali se boste z nalogami iz vsakdanjega življenja in delovnega okolja ter ocenili besedilne, matematične in spretnosti reševanja problemov v računalniškem okolju. Če pa vas zanimajo poklicni interesi, ocena, kako zdravo živite in kako uporabljate spretnosti v osebnem, družinskem življenju ter pri delu, lahko preverite tudi to.

Takoj ko končate z reševanjem, dobite rezultate, ki so samo vaši. Zraven pa vas čaka še zanimiva informacija o tem, kako uspešni ste bili v primerjavi z drugimi odraslimi iste starosti, podobnega poklica ter izobrazbe v Sloveniji in v tujini. Rezultati ocenjevanja vam bodo v pomoč pri odločitvah za nadaljnje učenje in izobraževanje ter spremembo poklicne ali zaposlitvene poti.


Vas zanima več o vprašalniku, brezplačnem dostopu in svetovanju? Izobraževalni center Geoss je ena od lokalnih točki SVOS. Kontaktirajte nas na 031 759 355 ali info@ic-geoss.si za več informacij.


Ocenjevanje spretnosti odraslim v Sloveniji omogočata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialni sklad. Strokovno nad ocenjevanjem spretnosti bedi Andragoški center Slovenije. V sodelovanju z javnimi izobraževalnimi ustanovami skrbi za dostopnost SVOS za vse odrasle po vsej Sloveniji. Za majhno državo, kot je Slovenija, je pomembno, da imajo vsi prebivalci razvite spretnosti. Izkoristite to možnost!


Operacijo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Oglejte si tudi