Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Prva zmaga starejših deklic ŽRD Litija

V soboto, 11.10.2014 so starejše deklice gostovale v Kočevju pri RK Kočevje in si priigrale prvo zmago v letošnjem državnem prvenstvu v rokometu. Po slabem prvem polčasu (na odmor so odšle z zaostankom dveh golov) so v drugem pokazale kaj znajo in tekmo dobile z razliko 8 golov. Tekma se je končala z rezultatom RK Kočevje : ŽRD Litija 19 : 27.

V nedeljo, 12.10.2014 pa sta se v domači športni dvorani odigrali dve tekmi, ki pa sta se na žalost končali s porazoma domačih ekip. 

Najprej so na igrišče stopile kadetinje ŽRD Litija in se pomerile s favorizirano ekipo ŽRK Krka, ki je pokazala boljšo igro v obrambi in napadu ter tekmo dobila z izidom 18:34 (8:20). 

Sledila je tekma članske ekipe ŽRD Litija, ki je svojo drugo prvenstveno tekmo odigrala proti ŠD Jadran Bluemarine. Članice so tekmo sicer začele borbeno, še posebej v napadu, kjer so prikazale čvrsto igro in kar nekaj časa držale korak z nasprotnicami, vendar so v drugem delu tekme popustile, kar je gostujoča ekipa izkoristila in zmagala z rezultatom 18:29 (10:16).

Oglejte si tudi