Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

Brezplačni delavnici za društva: Priprava e-obvestil in oblikovanje promocijskega materiala

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnih delavnic, ki jih organiziramo v okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije za društva iz občine Litija v mesecu novembru. Prihajajoči december in s tem prazniki so odlična priložnost za popestritev in posodobitev načina pošiljanja vabil in novic ter prenova promocijskega materiala, ki ga potrebujete za delovanje svojega društva. Delavnice bodo potekale na računalnikih v prostorih MC Litija na Ponoviški cesti 12 v Litiji, kjer vam bodo ti na voljo, vendar je dobrodošla tudi uporaba lastnega prenosnega računalnika. Naj bo vaš način obveščanja in promocije v koraku s časom.

 

KREIRANJE IN POŠILJANJE ELEKTRONSKIH OBVESTIL, torek, 11.11.2014 od 16.00 do 18.30 ure

Delavnica bo praktične narave, kjer boste spoznali uporabo brezplačnega orodja Mailchimp za oblikovanje in pošiljanje e-obvestil, kot so vabila, obvestila, novice, čestitke ipd. Zajemala bo od izbire in oblikovanja predloge sporočil do prikaza uvoza stikov za pošiljanje obvestil.

 

OBLIKOVANJE PROMOCIJSKEGA MATERIALA, torek, 25.11.2014 od 16.00 do 18.30 ure

Delavnica bo zajemala oblikovanje letakov, plakatov, vabil, novoletnih voščil s pomočjo brezplačnih računalniških programov namenjenih oblikovanju. Kjer boste spoznali program za oblikovanje in vse njegove opcije, ki jih lahko uporabite za bolj profesionalno oblikovanje vsega vašega promocijskega materiala s katerim se predstavljate širši publiki.  

 

Prijave sprejemamo do zasedenosti mest na e-naslov irena.planinsek@consulta.si. Za več informacij smo vam na voljo tudi na telefonski številki 059 927 619.

 

Oglejte si tudi