Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

RAJ MLADOSTI – rojstni dan Mladinskega centra Litija, 23.5.2015

Raj mladosti je tradicionalno praznovanje rojstnega dne Mladinskega centra Litija, ki se bo letos odvijal v soboto 23.5. Dogodek bomo otvorili ob 11.00 z delavnicami za otroke. Na otroških igriščih na Rozmanovem trgu, Stavbah in Dobravi bomo pripravili različne ustvarjalne delavnice in športne igre.

 

Z zanimivim in pestrim dnevnim dogajanjem bomo nadaljevali ob 16.00. Na dvorišču pred MC Litija bo potekala Unikatija, sejem unikatnih izdelkov ter različne ustvarjalne delavnice. Cirkuške delavnice, body painting, športne igre, izdelovanje blazin za pohištvo iz palet… Skratka, pravo praznovanje rojstnega dne. Ob 19.30 bomo lahko prisluhnili poeziji lokalnih in mednarodnih gostov, saj bo na sporedu Klubska scena.

Ob 20.00 pa bo končno napočil čas za rock koncert litijskih skupin. Koncert organiziramo skupaj z Javnim skladom za kulturne dejavnosti, območno izpostavo Litija.

Letos bodo na odru pred Mladinskim centrom Litija nastopili: Perkakšns, Zaria, KXX, Guilty of joy, Artenigma, Pulz in gostje iz Zagorja - Storm Wheels.

 

Vabljeni vsi ljubitelji rock glasbe!

Oglejte si tudi