Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

INFORMATIVNI DAN NA IC GEOSS

V petek, 12. februarja, je na Izobraževalnem centru Geoss potekal informativni dan, kjer so prisrčno sprejeli potencialne bodoče udeležence ter študente.

Po prihodu v sodobno opremljeno in prijetno zgodovinsko stavbo v središču Litije so zaposleni na Izobraževalnem centru Geoss, skupaj s predavatelji in strokovnjaki s posameznih področij, gostom predstavili srednješolske programe Ekonomski tehnik, Logistični tehnik, Predšolska vzgoja, Računalnikar, Strojni tehnik in Trgovec ter višješolske programe Ekonomist, Strojništvo, Organizator socialne mreže, Poslovni sekretar in Logistično inženirstvo.

 

Še posebej so bili veseli velikega zanimanja za njihova nova višješolska programa Logistično inženirstvo in Poslovni sekretar, ki ju bodo prvič začeli izvajati v študijskem letu 2016/17 in prinašata v naše lokalno okolje nove poklicne profile in s tem tudi nove zaposlitvene možnosti.

 

Prisotnim so spregovorili o številnih prednostih izobraževanja v majhnem centru, s skoraj 70 letno tradicijo na področju izobraževanja odraslih, znanem predvsem po svoji prilagodljivosti in prijaznosti.

Gostom so prav tako predstavili na kakšen način potekata delo in komunikacija z udeleženci in študenti, prikazali so fotografije s številnih ekskurzij v podjetja, primere dobrih odnosov s predavatelji in sodobno opremljeno računalniško učilnico. Izobraževalni center Geoss v okviru evropskih projektov nudi svojim študentom tudi študijsko mobilnost, ki omogoča sodelovanje v različnih študentskih izmenjavah, učnih mobilnostih in sodelovanje pri ostalih projektih.

 

Informativni dan je bil zelo uspešen in je kolektivu Izobraževalnega centra Geoss dal nov zagon za nadaljnji trud za razvoj kakovosti s ciljem nuditi najboljše izobraževanje bodočim udeležencem in študentom.

Oglejte si tudi