Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Nadgradite svoje znanje z brezplačnim spletnim izobraževanjem o trajnostnem turizmu in pridobite »zeleni certifikat«

V okviru projekta RE-CONNECT smo za vas ustvarili posebno priložnost, da dvignete svojo turistično ponudbo na novo raven trajnosti. Vabimo vas, da postanete del našega digitalnega središča, namenjenega razvoju kompetenc turističnega kadra.

Zakaj se pridružiti?

Naš spletni izobraževalni tečaj zajema 11 ključnih tem, med drugim: Krožne dobavne verige, Podaljšanje življenjske dobe izdelkov (vključno s predelavo in recikliranjem), Izdelek kot storitev, Trajnostna turistična ponudba, Izbira, načrtovanje in rezervacija s trajnostnim in digitaliziranim postopkom, Trajnostna mobilnost, Trajnostno bivanje in storitve, Digitalne rešitve za krožni turizem, Skupnostni razvoj turizma na odmaknjenih destinacijah, Vlaganje v inovativne tehnologije v turistični industriji, Digitalna pismenost malih in srednje velikih podjetij v turistični industriji

Vsaka tema vključuje učno gradivo, preizkus znanja preko kviza ter praktične naloge, ki spodbujajo uporabo pridobljenega znanja v praksi. In najpomembneje, po uspešno opravljenemu izobraževanju prejmete zeleni certifikat kar dokazuje vašo zavezanost trajnostnemu turizmu.

Kako poteka izobraževanje?

  1. Raziskovanje gradiva: Vsaka od 11 tematik ponuja obsežno učno gradivo, ki vključuje ključne informacije, smernice ter primere dobrih praks.
  2. Preizkusi znanja: Ko uspešno predelate gradivo, vas čaka preizkus znanja. Testiranje je ključnega pomena za zagotovitev, da ste osvojili bistvene koncepte in veščine.
  3. Praktične naloge: Po uspešno opravljenem testu pri vsaki tematiki se lahko lotite praktičnih nalog. To so naloge, kot so izdelava lastnega načrta za krožno gospodarstvo, pridobitev certifikata zero waste, preoblikovanje izdelka v storitev, izračun ogljičnega odtisa, posodobitev poslovanja z digitalnimi storitvami, trajnostno ravnanje s turisti in še mnogo več.
  4. Certifikat o uspešno opravljenemu izobraževanju: Po uspešno opravljenih preizkusih znanja pri vseh 11 modulih prejmete zeleni certifikat o dokončanju izobraževanja.

 

Kako se pridružiti?

Registracija je preprosta. Kliknite www.reconnecthub.eu/sl/, da začnete svojo pot k trajnostni preobrazbi vaše turistične ponudbe.

Če želite več informacij ali imate kakršna koli vprašanja, smo vam na voljo.

Hvala, ker boste skupaj z nami oblikovali trajnostno prihodnost turizma.

 

OPOMBA: Želimo vas obvestiti, da je digitalno središče trenutno v fazi testiranja. Med to fazo lahko občasno naletite na nekatere tehnične težave in morebitne pomanjkljivosti v prevodih.

Oglejte si tudi