Logo MojaObčina.si

Litija

JUTRI
23°C
8°C
ČE.
21°C
9°C
Deli

Izobraževalni center Geoss d.o.o. je z vami tudi v času izrednih razmer!

Do preklica vas v naše prostore ne moremo povabiti, vam pa sporočamo, da informiranje in svetovanje v okviru projekta KORAK – Kompetence za razvoj kariere, ki ga sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, poteka nemoteno! 

 

Izobraževalni programi v okviru projekta KORAK so brezplačni in namenjeni zaposlenim ali brezposelnim, starejšim od 45. let in z največ V. stopnjo izobrazbe. Brezplačne programe bomo izvajali vse do leta 2022. Vas morda zanima učenje tujih jezikov, računalniških veščin, komunikacije, bi si želeli izvedeti več na temo osebnostne rasti, zdravega življenja itd.? Izobraževalne vsebine nam lahko predlagate tudi sami, z veseljem vam prisluhnimo in ob zadostnem zanimanju organiziramo program na željeno temo. 

 

Vabljeni tudi predstavniki podjetij in društev, ki bi svojim zaposlenim oz. članom želeli omogočiti izobraževalni program, da nas kontaktirate in nam predstavite svoje želje in potrebe.

 

Pričakujemo vas od ponedeljka do četrtka od 9. do 11. ure in od 13. do 16. ure in vsak petek od 9. do 13. ure na telefonu 031 737 399  in elektronski pošti klavdija@ic-geoss.si

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi