Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Prebava, Črevesje, Imunski sitem

ACIDOPHILUS PLUS dopolnilo z aktivno kulturo mlečnih bakterij Ena kapsula vsebuje toliko mlečnih bakterij , kot bi pojedli 10 dl probiotičnega jogurta, ali 5 dl mleka z aktivno kulturo Acidophilus.
Član/distributer GNLD:

Konrad  Mlinarič

Trniče 33

2206 Marjeta na Dravskem polju

051/411237

kmlinari58@gmail.com

 

Naj prebava gre svojo pot!

 

ACIDOPHILUS   PLUS  (dopolnilo z aktivno kulturo   mlečnih bakterij)

60 kapsul –   koda 560                        

 

V vsaki kapsuli je vsaj 5 milijard živih mikroorganizmov iz petih različnih kultur dobrodejnih mlečnih bakterij. Mlečne bakterije so dobre bakterije. Potrebne so za zdravo ravnovesje v  črevesju, so osnova dobrega imunskega sistema, pomagajo pa tudi pri razstrupljanju organizma.

Ena kapsula   vsebuje toliko mlečnih bakterij, kot bi pojedli 10 dl probiotičnega jogurta ali 5 dl mleka z aktivno kulturo  Acidophilus. Vsebina  kapsule je prah, ki deluje na sistem ciljnega vnosa - to pomeni, da ob stiku z želodčno kislino nabrekne, sproščati pa se začne šele v črevesju, kjer mlečnokislinske bakterije tudi delujejo. Ta sistem omogoča, da v črevesje  pridejo vse  bakterije iz kapsule.

Podobni   izdelki na tržišču običajno vsebujejo samo eno vrsto bakterij Acidophilus.    

Mlečnokislinske    bakterije pomagajo pri:

  • vetrovih
  • driskah, oz. delujejo proti raznim črevesnim težavam
  • zaprtju - zapeki
  • slabi  prebavi, ki jo povzročajo kvasovke v črevesju ( preizkus- pljuneš v kozarec vode, če se slina potopi, je telo zakisano) 
  • slabemu zadahu iz ust
  • zaščiti  pred rakom na debelem črevesju

vir: www.srecno-zivljenje.com

 

Mlečnokislinske   bakterije so dobre tudi za otroke:   

  1. Pomagajo pri alergijah, ker je lahko vzrok zanje v neravnovesju v  črevesju.  
  2. Prva obramba telesa, ko ga napade bakterija, je sluznica; druga obramba pa je zdrava črevesna flora. Ko otrok uživa antibiotike, le ti pomorijo vse bakterije v telesu - tudi zdrave. Obnova         črevesja po naravni poti traja 2-3 mesece, ta čas pa  otrok stakne novo okužbo, ker je zaradi neravnovesja v črevesju še bolj ranljiv. Raziskave so pokazale, da probiotiki pri številnih bakterijskih okužbah delujejo celo učinkoviteje kot antibiotiki. (vir Viva)        

Način uporabe: 1 do 2 kapsuli na dan.  

                            

Dobre črevesne bakterije pomagajo izboljšati naše dobro počutje, zavirajo razvoj bakterij in glivic, ki bi lahko povzročile bolezni, predvsem pa pomagajo uravnovesiti prisotnost mikrobov, ki naravno živijo v črevesju. Ljudje po vsem svetu že tisočletja uživajo mlečne izdelke, ki nastajajo po fermentaciji prek delovanja teh vrst dobrih črevesnih bakterij (jogurt, siri, kislo mleko ipd..). Tako znanost kot ljudska modrost poznajo koristne učinke teh živil. Acidophilus Plus je dopolnilo s temi dobrimi bakterijami, ki ga proizvaja GNLD. Izdelek združuje svojo moč in učinkovitost s tehnološkimi dosežki, ki zagotavljajo, da ti živi organizmi preživijo v želodčni kislini in prispejo do črevesja. Tako prispe tja vsaj pet milijard živih organizmov, ki lahko učinkovito podpirajo delovanje prebavil.

Oglejte si tudi