Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Gibalnica

Drage občanke in občani! Pri Društvu prijateljev mladine Slovenske gorice tudi v letošnjem letu zbiramo prijave otrok iz socialno šibkejših družin, ki se bodo v poletnih počitnicah udeležili letovanja v VIRC v Poreču. V ta namen se zbirajo sredstva preko humanitarne akcije Pomežik soncu, preko zdravstva, nekaj pa bodo prispevale tudi občine.

Ker je sredstev v te namene vedno manj, smo se odločili, da skupaj s  podjetjem  Perla - energijski trening, Ljubica Omerzu, s.p., Kraigherjeva 5, iz Lenarta in Knjižnico Lenart ponudimo občanom udeležbo na  Gibalnicah -gibalnih delavnicah, s katerimi krepimo telo in duha. Prispevek vsakega, ki se bo gibalne delavnica udeležil, bo 3 evre. Celoten izkupiček v mesecih maj in junij  bo namenjen otrokom, ki bodo letovali v Poreču.

Tako imamo priložnost združiti prijetno s koristnim. Okrepili bomo svoje zdravje, otrokom pa pomagali do nepozabnih počitnic.

Zato Vas vabimo, vsak petek med 7.30 in 9.00 uro dopoldan  in med 17.00 in 18.30 uro popoldan, v večnamensko dvorano knjižnice Lenart, kjer je potrebno pozvoniti pri glavnem vhodu, ker je takrat knjižnica  zaprta.

Potrebna oprema:

Potrebujete le oblačila, ki ne vežejo v pasu in copate ali dodatne tople nogavice.

Razgibalne vaje so povsem prilagojene udeležencem (možnost poškodbe je praktično izključena), sproščanje pa se odvija v sedečem položaju na udobnih stolih.

Se vidimo!

 Za DPM SLG: Jasna Lipovž

Povezave

Facebook

Oglejte si tudi