Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
24°C
9°C
Oceni objavo

Vabilo na fotografsko razstavo

Od četrtka 26. julija dalje so v ali Jožeta Hudalesa razstavljene fografije Davorja Repca. Naslov razstave je Povodni svet - svet brez stresa in skrbi, hitrega tempa življenja, brez obrekovanj in obžalovanj... Vsaj za trenutek se "odklopite" od vsakdanjih skrbi in si oglejte razstavo podvodnih fotografij.

O avtorju

Davor Repec, potapljač reševalec (PADI Rescue Diver) z nekaj letnimi potapljaškimi izkušnjami, se je s podvodno fotografijo začel ukvarjati v letu 2010. Za podvodno fotografijo uporablja opremo DC 1200 Elite znanega ameriškega proizvajalca SeaLife Cameras. Potapljaške izkušnje je nabiral pod gladino Jadranskega morja v Sloveniji in na Hrvaškem, Rdečega morja v Sharm el Sheikhu in Hurgadi, Indijskega oceana na Maldivih, najglobljega bazena na Svetu v Bruslju v Belgiji - Nemo 33, v sladkovodnih jezerih v Sloveniji (Bled, Bohinj) in Avstriji (Wörthersee, Ossiachersee, presihajoče ledeniško jezero Grünersee).


Vir: http://www.lenart.si/index.php/sl/napovednik-dogodkov/786-v-ali-joeta-hudalesa-fotografije-razstavlja-davor-repec in http://kulturnik.ljudmila.net/web/vevent/567954/

Oglejte si tudi