Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
13°C
JUTRI
21°C
10°C
Oceni objavo

Vabljeni na kooperacijsko srečanje Inovacije in digitalizacija v agroživilskem sektorju

Spoštovani, Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor organizira v okviru 59. Mednarodnega kmetijskoživilskega sejma AGRA 2021 virtualno mednarodno kooperacijsko srečanje "Inovacije in digitalizacija v agroživilskem sektorju", ki bo potekalo od 24. avgusta do 14. septembra. Spletno stran smo objavili in vas vljudno vabimo, da izkoristite priložnost hitrih prijav in večje prepoznavnosti vašega podjetja.

Cilj dogodka je spodbuditi poslovno sodelovanje s slovenskimi in s tujimi podjetji s ponudbo vnaprej dogovorjenih spletnih 25-minutnih sestankov. Poleg virtualnih sestankov bodo med razstavljavci in obiskovalci mogoči tudi sestanki na razstavišču. Osnova za sestanke je spletni katalog, v okviru katerega boste našli profile s kompetencami posameznih udeležencev.

Na letošnjem dogodku pričakujemo rekordno število udeležencev iz evropskih in globalnih trgov. Do današnjega dne smo pridobili soorganizatorje iz Francije, Italije, Avstrije, Velike Britanije, Irske, Poljske, Romunije, BIH in Čila, v naslednjih tednih pa pričakujemo še sodelovanje s strani drugih držav. Udeležba na srečanju je brezplačna, prav tako tudi pomoč pri prijavi in oblikovanju profila podjetja.

Še več informacij dobite na tej povezavi: Inovacije in digitalizacija v agroživilskem sektorju.

Oglejte si tudi