Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Ta teden Festival vse v živo na občinskem dvorišču

Ta petek, 5. julija, se na občinskem dvorišču začenja Festival vse v živo, ko bodo vse do nedelje na sporedu različni glasbeni dogodki.

Začelo se bo z open air festivalom Metaljot Raspaljot, ki ponuja alternativno glasbo in ga vsako leto obišče več sto obiskovalcev
V soboto se bo nadaljevalo s prireditvijo Zveze Možnar Nocoj Je Ena Luštna Noč, ko bodo med drugim likovniki slikali in na ogled postavili svojo Galerijo (v kletnih prostorih Glasbene šole), Šmiklavčani, Ofirovci, Šentlenartčani in Šentrupertčani (ko bodo z mlačvo končali) bodo zapeli, Vaška godba in Godba Laško bosta zaigrali, Konjerejci z Vrha bodo barantali, Sedraški knapi bodo koln v hunt metali (mi pa pomagali), Trobndolčani bodo koruzo lušl in zelišča prodajal, Jurkloštrčani in Šmiklavčani pripravljajo igro, pa strelci iz Male Breze tudi, še pičkurin bo prišel in rokodelci tudi, Tančevi muzikanti pa bodo za ohcet, ki bo drugi teden, vadili. Za sladkosnede pa bodo poskrbeli Laški čebelarji. Festival vse v živo pa se bo v nedeljo zaključil z 10. srečanjem godb.

Oglejte si tudi