Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
7°C
Oceni objavo

Ženski večer je tokrat žarel v rdečih odtenkih

V soboto, 16. marca, je v Borecih v Gostišču Zorko potekal že 5. Ženski večer, ki ga v okviru Akademije za ženske Lakšmi, organizira Mihaela Gržin.

Na večeru, posvečenemu članicam nežnejšega spola, je letos prevladovala rdeča barva, ki velja za top barvo leta.

S čokoladnimi pralineji, muškatno penino, rožico in številnimi kupončki in drugimi drobnimi presenečenji so že na začetku razvajali svoje dragocene gostje.

Uraden del programa se je pričel s kratko meditacijo Zvonka Pukšiča in nadaljeval z zanimivo temo dr. Saše Krajnc o škodljivih vplivih pretirane pridnosti (Diagnoza: Pridna!).

Sledili so nasveti priznane svetovalke o oblačenju, gospe Lee Pisani, ki je podala kar nekaj konkretnih navodil o tem, katere kose mora »nujno« vsebovati ženska garderoba in česa se moramo izogibati pri nakupovanju svojih oblačil.

Po modni pisti so se sprehodile pogumne amaterske manekenke, ki so predstavile čudovite modne kreacije blagovne znamke Joseph Ribkoff.

 

Ne samo za odlični glasbeni, temveč tudi za pravi humoristični vložek, so poskrbeli fantje iz Vokalne skupine Sonus.

 

Ob koncu programa je sledilo žrebanje privlačnih nagrad ter odlična kulinarična pogostitev Gostišča Zorko. Ples, veselje, smeh in druženje se je tako nadaljevalo vse do zgodnjih jutranjih ur.

 

V Akademiji za ženske Lakšmi se bodo spomladi odvijale številne delavnice in predavanja na temo osebne rasti, še pred poletjem pa obljubljajo Popoln večer za pare.

Oglejte si tudi