Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
5°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

USPEŠNO IZVEDEN PRVI DOBRODELNI MARTINOV POHOD

Občina Križevci je na Martinovo nedeljo, 12. novembra skupaj s Športno zvezo Križevci in Športnim društvom Berkovci izvedla prvi dobrodelni pohod. Zbrane sta pozdravila predsednik Športnega društva Berkovci Matej Kapun in župan Občine Križevci Branko Slavinec.

Pohoda se je udeležilo več kot sto pohodnikov, ki so se odpravili na krožno pot skozi Berkovce proti Percetincem, Gajševcem, Logarovcem in nazaj na izhodišče do gasilskega doma v Berkovcih.

Pohodniki so se na poti ustavili v Logarovcih pri podjetju Cornus d.o.o., kjer sta  lastnika Sadra in Drago Belec poskrbela za okrepčilo. Na cilju pa so za okrepčilo pohodnikov poskrbeli organizatorji in vaščani.

Na cilju je bil izveden tudi srečolov. Nagrade so prispevali gostilne Zorko, Šadl in Gorica, nadalje Zdravilišče Radenci, Terme Banovci in Terme 3000 Moravske Toplice. Vsem sponzorjem se zahvaljujemo.

Udeleženci pohoda so prostovoljne prispevke donirali za šolski sklad. Zbranih je bilo 1371,00 EUR, ki so bili predani ravnateljici OŠ Križevci.

Oglejte si tudi