Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
8°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

PREDŠOLSKI OTROCI TREH OBČIN IZ UPRAVNE ENOTE LJUTOMER SO NASTOPILI NA PRIREDITVI MAVRIČNI VRTILJAK

V torek, 16. 4. 2024 so se predšolski otroci iz treh občin upravne enote Ljutomer zbrali na tradicionalni medobčinski prireditvi Mavrični vrtiljak, ki se je odvijala v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Nastopili so otroci iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Mala Nedelja, Cven, Veržej, Cezanjevci in Križevci.

Otroški in vzgojiteljski ustvarjalni duh že veliko let doživlja ta poseben dan v organizaciji Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer in vrtca soorganizatorja, tokrat je to bil vrtec Križevci. Na prireditvi se vsako leto zbere veliko otrok, letos je bila ta številka 161. Otroke pa je  spremljalo 22 mentorjev. Obiskovalci so  uživali v otroškem plesu, petju in igri.

Zbrane sta nagovorila župan občine Križevci g. Branko Slavinec in v imenu Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer ravnateljica OŠ Stročja vas ga. Mateja Leskovar Polanič.

Otroci in strokovni delavci so v nastope vložili veliko truda, zato si zaslužijo čestitke.

Zahvaljujemo se obema govornikoma, g. Kavašu iz vrtca Ljutomer za ozvočenje, gasilcem PGD Boreci za varovanje, podjetju KSP, občini Ljutomer, predsednici društva prijateljev mladine Ljutomer Mateji Polak.

Posebna zahvala celotnemu kolektivu vrtca KRIŽEVCI za vso organizacijo in odlično izvedbo prireditve.

Renata Slavinec Berden

Foto: Katja Mertuk

 

 

 

 

Oglejte si tudi