Logo MojaObčina.si

Križevci

JUTRI
20°C
11°C
PON.
18°C
12°C
1188

ZD Ljutomer obvešča:


Sproščanje cepilne sheme


Glede na javno objavljeno informacijo, da se sprošča cepilna shema, iz ZD Ljutomer sporočajo, da bodo od ponedeljka 10.5.  naprej začeli cepiti tudi mlajše od 50 let, s tem, da bodo prioritetno cepljeni najprej vsi, še prijavljeni in necepljeni v starosti nad 50 let, prioritetne skupine ter kritična infrastruktura.  Zato pozivamo vse prijavljene v tej starostni skupini, da v teh dnevih pričakujete klic na cepljenje.

V ZD bodo okrepili cepilne ekipe v naslednjih tednih, vse z željo, da v skladu z večjo količino pritekajočega cepiva čimprej cepijo vse že prijavljene in ostale zainteresirane, ki se še bodo prijavljali na cepljenje.

Na vse, ki se še niste prijavili na cepljenje, apelirajo, da se prijavite na novi prijavni platformi na spletni strani Z-VEM (https://zvem.ezdrav.si/cepljenje) in s tem razbremenite cepilno INFO TOČKO zdravstvenega doma.

Še vedno pa bo v ZD vsak ponedeljek in četrtek od 12. do 15. ure odprta telefonska linija 041-360-909  za vse informacije in prijave na cepljenje.

Vsem ki so se že prijavili na cepljenje v ZD , se ni potrebno ponovno prijavljati.Spremenjena lokacija izvajanja dežurne službe


V zdravstvenem domu se z 19.4. začne izvajati gradnja novih prostorov nujne medicinske pomoči zato bo od sobote, 10.4. popoldan, izvajanje dežurne službe ter nujne medicinske pomoči začasno preseljeno v prostore Zdravstvenega doma.


Pacienti, ki bodo prihajali naj sledijo označbam pred zdravstvenim domom.


Istočasno obveščamo, da bo v sled gradnje od 16.4 nekoliko spremenjen tudi dostop do parkirišča pred samim zdravstvenim domom. Za parkiranje invalidov bo poskrbljeno, vse ostale pa naprošamo, da se poslužujejo parkirišč v bližini in sicer pred dvorano ŠIC ali pa vzdolž ulice proti hipodromu.


Spremenjen režim bo trajal predvidoma v času gradnje in sicer do meseca septembra 2021.


Sprememba režima hitrega testiranja v ZD Ljutomer od 19.4.2021.


Iz Zdravstvenega doma Ljutomer obveščajo vse, ki se udeležujete presejalnega testiranja s hitrimi testi, da se bo zaradi začetka gradnje nove nujne medicinske pomoči, od ponedeljka 19. aprila dalje, spremenil režim presejalnega testiranja, torej testiranja s hitrimi testi. Omenjeno testiranje se izvaja v skladu z objavljenim in utečenim urnikom, od ponedeljka do četrtka. Od ponedeljka dalje le-to  ne bo več potekalo po »drive in« sistemu ampak bo pristop na testiranja možen le peš.  Urejen je dostop s strani parka, kjer je tudi nameščena tabla za pristop na testiranja.


Za vse, ki pa prihajajo na PCR testiranja, ki se izvajajo vsak dan od 9.30 do 10.00 ure ter v soboto od 8.00 do 10.00 ure bo dostop še vedno možen z avtomobilom.


Prosimo za razumevanje.

Kolektiv ZD Ljutomer

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi