Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
7°C
Oceni objavo

Poziv za nastop na sejmu AGRA 2020

Spoštovani!

Po obdobju negotovosti, ki jo je prinesla epidemija novega koronavirusa, smo prejeli obvestilo, da bo 58. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni potekal v predvidenem terminu od 22. do 27. avgusta 2020. Člane in izvajalce projektov LAS Prlekija ter ponudnike vključene v mrežo GlaMUR zato z veseljem vabimo, da se predstavijo na zdaj že tradicionalnem skupnem nastopu Pomurskih lokalnih akcijskih skupin v dvorani D.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Prlekija in promovirati uspešno izvedene projekte naših članov iz zdajšnjega programskega obdobja ter lokalne ponudnike, ki nastopajo pod blagovno znamko GlaMUR. Zato vas vabimo, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev.

Stroške najema razstavnega prostora in nakupa opreme bo krila LAS Prlekija.

Razstavljavci boste imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov. LAS Prlekija ima podobno, kakor prejšnja leta, zakupljenih 25 m2 v hali D, na katerih bodo postavljene tri mize (vsaka 200 x 80 cm) in klopi. Na voljo vam bo skupna majhna kuhinja (hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica in štedilnik z pečico, električni priključek in priključek z odtokom vode). Vsi, ki se boste odločili za nastop, boste brezplačno prejeli tudi vstopnice za sejem (točno količino vstopnic sporočimo naknadno). Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Končen seznam razpored razstavljavcev bo narejen na podlagi izkazanega interesa in prispelih izpolnjenih prijav. Prednost bodo imeli tisti, ki do sedaj še niso izvajali operacij / projektov ter ponudniki s prodajnimi vsebinami.

Zaželeno je, da tudi vi prispevate k pozitivnemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, slame ipd.), peke ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico v prilogi najkasneje do 13. julija 2020 in jo pošljite na e-naslov info@las-prlekija.com ali po navadni pošti na naslov LAS Prlekija (Prleška razvojna agencija giz), Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 585 13 40, na elektronskem naslovu info@las-prlekija.com ali osebno v pisarni Vodilnega partnerja LAS Prlekija.

Vodilni partner LAS Prlekija

Prleška razvojna agencija, giz

Oglejte si tudi