Logo MojaObčina.si

Križevci

DANES
25°C
16°C
JUTRI
24°C
10°C
1646

NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go

Spoštovani občani Občine Križevci,

zdaj gre pa zares!

Z velikim veseljem in ponosom vam sporočamo, da se NLB vrača v skoraj 40 slovenskih krajev, tudi v vašega, k našim cenjenim strankam, občanom in občankam. A to pot drugače: z NLB Mobilno poslovalnico Bank&Go – edino v Sloveniji.


Epidemija korona virusa ji je žal prekrižala načrte in jo novembra prisilno parkirala, a samo začasno. S pomladjo in izboljšano epidemiološko situacijo izpolnjujemo dano obljubo. NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go je zagnala motor na najvišje obrate in z začetkom prihodnjega tedna štarta svojo pot po Sloveniji.


V Križevce pri Ljutomeru prvič pripelje v torek 23. 3. 2021 ob 14:35.  Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer na parkirišču ob naši nekdanji poslovalnici, Križevci pri Ljutomeru 3, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro. Natančen urnik rednih obiskov boste našli na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer bodo objavljena tudi vsa aktualna obvestila in dodatne informacije.


Vsem obiskovalcem bo prihranila pota in čas, prinaša pa prednosti obeh svetov: osebni kontakt bančnika in podporo sodobne tehnologije. Srce mobilne poslovalnice je njena ekipa, ki ima res bogate izkušnje in obilo znanja, predvsem pa posluh za potrebe strank. Na obisk toplo vabimo vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek. Za gotovinsko poslovanje - npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic - bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN)Obiskovalce pozivamo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe:  zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.


Iskreno se veselimo – prvega in vseh naslednjih obiskov NLB Mobilne poslovalnice Bank&Go. Njen dom je tam, kjer so naše stranke.  


Lepo vas pozdravljamo, ostanite zdravi in nasvidenje!Tanja Ahlin

direktorica

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi