Križevci

DANES
22°C
8°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Sv. Miklavž obiskal gasilski dom Stara Nova vas

V torek, 5. decembra je otroke v gasilskem domu Stara Nova vas obiskal eden od treh decemberskih mož, Sveti Miklavž. Ta jim je namenil nekaj prijaznih besed ter jih obdaril z darili.


Staro Novo vas je po nekaj letih premora, letos spet obiskal prvi decemberski mož Sveti Miklavž, katerega so spremljali angelčki in parkelj. Otroci so z žarom v očeh pričakovali njegov prihod. Nekateri so se prestrašili groznega parklja in potočili kakšno solzo. 


Za prijetno vzdušje z igro so poskrbeli pionirji in pionirke ter mladinci in mladinke iz PGD Stara Nova vas. Posebno čast pa smo imeli prisluhniti odličnemu recitalu, ki ga izvedla Ajda Dolamič in Luka Vajs. Za konec pa smo še imeli priložnost razmigati boke ob fantih iz Plesne šole Zeko.


Zunaj je Miklavž s pomočjo gasilskega društva Stara Nova vas pripravil čaj in kuhančka za obiskovalce. Ob tej priložnosti pa gre posebna zahvala donatorjem, Wienerberger Slovenije, Storitve Škrlec ter Foto Berke, ki je fotografiral dogodek in otroke s Svetim Miklavžem ter organizatorju Mirku Rajh, ki je poskrbel za dobro vzdušje in obdarovanje otrok.

1/24

























Besedilo: Sara Škrlec

Foto: Foto Berke

Oglejte si tudi