Logo MojaObčina.si

Križevci

DANES
17°C
-4°C
JUTRI
19°C
1°C
2081

Voščilo župana

 

Spoštovane občanke, spoštovani občani!

Sreča je tisto, kar bomo ob stisku rok ob prihajajočih praznikih najpogosteje želeli drug drugemu. Kjerkoli jo boste iskali, iskreno upam, da jo boste v prihajajočem letu tudi našli. K srečnemu življenju v naši skupnosti v kateri si delimo usodo, pa prispevamo vsi. Iskrena hvala Vam za vse, kar dobrega postorite za našo občino.

 

Prisrčno Vam voščim lepe božične praznike. Želim, da jih preživite v osrečujočem okolju, da jih posvetite svoji družini in najbližjim.

 

Želim, da bi v novo leto vstopili optimistični, zadovoljni, polni zamisli za skupno prihodnost ter predvsem složni. Tako pripravljeni bomo skupaj pričakali izzive, ki jih v novem letu gotovo ne bo manjkalo. Da ne pozabim na zdravje! Zdravje in osebna sreča največ prispevata k uspešnosti in zadovoljstvu. To pa je tisto, kar potrebujemo, mar ne?

 

Iskrene čestitke tudi ob državnem prazniku 26. decembru, Dnevu samostojnosti in enotnosti, ko se ponosni spominjamo plebiscita, na katerem smo Slovenke in Slovenci izglasovali samostojno državo Slovenijo.

 

Branko Belec, župan

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi