Logo MojaObčina.si

Križevci

JUTRI
10°C
1°C
PET.
3°C
2°C
Deli
3554

V KRIŽEVCIH SE JE PELO IN PLESALO

Društvo upokojencev Križevci pri Ljutomeru, ki mu predseduje Milica Hamler, je v soboto 28. januarja pripravilo zanimiv zimski večer z naslovom Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši. V okviru Društva upokojencev med drugim delujeta Folklorna skupina Društva upokojencev, ki se je predstavila s spletom plesov ter vokalno instrumentalna skupina Veseli Prleki, ki je s pesmijo in ljudskimi instrumenti razveselila zbrano publiko v Kulturnem domu v Križevcih.
V goste so povabili otroško folkorno skupino  KUD Vučja vas, breakdancerja Saro Rajh in Davida Cimermana, violinistko Živo Jurič, na harmoniki se je predstavil g.Sunčič. Nadalje so program s petjem obogatile vokalna skupina, ki deluje v okviru KUD Bubla iz Radencev, ljudske pevke iz Male Nedelje ter s  plesom in pesmijo, seniorska folkorna skupina iz Beltincev.
Moderator prireditve Bojan Rajk je k besedi povabil župana Občine Križevci mag. Branka Beleca. Župan je izrazil zadovoljstvo z aktivnostmi društev, saj so prireditve, ki jih prirejajo društva v občini kvalitetne in posledično tudi dobro obiskane.
Članice in člani društva upokojencev so bogato obložili mizo v sejni sobi, tako da je druženje trajalo še pozno v sobotni večer.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij