Logo MojaObčina.si

Križevci

DANES
4°C
-3°C
JUTRI
5°C
-3°C

Upoštevajmo osnovne zaščitne ukrepe nujne za zaščito nas samih, naših svojcev, prijateljev, kolegov...

Spoštovane občanke in občani, 

vsi si prizadevamo za zajezitev širjenja novega korona virusa, zato je Vlada RS za zaščito zdravja ljudi in ohranitev delujočega zdravstvenega sistema sprejela dodatne ukrepe. Sprejeti ukrepi so nujni za obvladovanje drugega vala epidemije, da bomo ustavili eksponentno rast širjenja okužb in se lahko hitreje vrnili v relativno normalno življenje in lažje gospodarsko okrevanje. Temu verjamem, temu pritrjuje stroka in dobre prakse iz tujine. 

Žal pa zgolj sprejemanje ukrepov ni dovolj, to moramo tudi upoštevati! Spoštovani občani pokažimo in dokažimo, da zmoremo. Omejimo vsak nepotreben socialni stik, upoštevajmo osnovne zaščitne ukrepe nujne za zaščito nas samih, naših svojcev, prijateljev, kolegov v službi in seveda zdravstvenega sistema. 

Vsi si želimo, da bi čim prej odprli šole in zagnali gospodarstvo. S sodelovanjem, kolektivno odgovornostjo, solidarnostjo in s spoštovanjem sočloveka, njegovega zdravja in načina življenja, tako v lokalnih skupnostih kot na nacionalni ravni, lahko naredimo ogromno. Skupaj bomo zmogli. 

mag. Branko Belec, župan

Vir: 

https://www.nijz.si/sl/koronavirus-sars-cov-2-gradiva

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi